Gå til hovedindhold
Bliv medlem

TAL TIL ØJET 2018 - om en visuel verden i bevægelse

Der kommer spot på billeder i bevægelse på årets visuelle DJ-konference, lørdag den 27. januar 2018, hvor programmet er spækket med vedkommende og inspirerende oplæg og workshops på tværs af DJs visuelle fag.

TAL TIL ØJET 2013

Foto: Michael Harder Der er dagen igennem indlæg i to spor med tid til kaffepauser, frokost og besøg
hos udstillerne på konferencetovet

Nye formsprog på webtv og Youtube, virtual og augmentet reality, tegnede forklarende film, explainer video, fotograf med flere medier, lyd og biller, satire som tegnefilm, den visuelle teaser, manipulation af film og billeder med nye teknologier, der udfordrer, er nogle af de emner, deltagerne på TAL TIL ØJET 2018 bliver præsenteret for.

Programmet byder også på diskussion med oplagte paneldeltagere om fremtidens visuelle mediearbejdsmarked. Hvor ligger udfordringerne, og hvor er mulighederne på et marked i konstant og hastig udvikling?

Du kan allerede nu sikre dig en plads på konferencen her

TAL TIL ØJET finder sted lørdag den 27. januar 2018 fra kl. 10.00-17.30 med opfølgende ”skrub-af” bar på IT-Universitetet i København.

Programmet er sammensat af DJs specialgrupper i samarbejde med DJ.
Det endelige program bliver offentliggjort snarest, men allerede nu kan du følge TAL TIL ØJET på Facebook.

Velkommen til TAL TIL ØJET 2018 – programgruppen glæder sig til at byde velkommen:
Peter Thornvig (DJ: Fotograferne), Louise Andreassen (FILM&TVGRUPPEN), Lars Refn (Bladtegnerne), Marianne Bækbøl (FreelanceGruppen), Håkon Stolberg (DJs kommunikationsafdeling), Kir Klysner (Kreds Fyn), Lars Lindskov (Pressefotograferne). 

TAL TIL ØJET 2013

Foto: Michael Harder TAL TIL ØJET har også i år en række fagrelevante aktiviteter på konference torvet

Kommentarer