Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Spøgefugl på spil med farligt aprilhumør

Hellige køer og et ordentligt gok på et par ømme ligtorne, har fået PFs bestyrelse til at sende PFs web redaktør Jens Tønnesen en fyreseddel

Den altid energiske og dedikerede webmaster, der gennem en lang årrække har bestyret Pressefotografforbundets talerør pressefotografforbundet.dk, har her i eftermiddag modtaget en fyreseddel. 

Årsagen skulle angiveligt være at det er faldet PFs bestyrelse for brystet, at webmaster i dagens artikler om ”DJ optager fotograferende journalister” (og 112 fotografer) og ”Årets Pressefoto - nu helt uden regler” har ophidset PF medlemmer i en grad, så PF formanden Lars Lindskov i formiddags, ville afbryde sin ferie i  udlandet for at hasteindkalde til krisemøde i PFbestyrelsen.  

Alvoren understreges
Fra kilder i PF bestyrelsen forlyder det at mindst to PF medlemmer er akutindlagt på grund af artiklerne, uagtet datoen 1.april. Om der er sammenhæng til ”fredagsbar” vides ikke med sikkerhed. 

Artiklerne har også skabt tumultariske tilstande blandt andre PF medlemmer. Glæden var bland mange stor over budskabet i april artiklen, om at Årets Pressefoto fremover ville være uden regler. 

I begejstring over ændringerne, skrev flere rosende mails til PF bestyrelsen, hvor de glædede sig til fremover at kunne indsend deres paprørs- og photoshoppede artikel billeder og ikke mindst deres reklameoptagelser, til Årets Presse foto.

PF bestyrelsen urokkelig
Som PF bestyrelsens medlemmer gennem formiddagen måtte dementere artiklerne, og fastslå at alt er ved det gamle, gav den ellers harmløs 1. april spøg fra webmasterens hånd, andre problemer. 

Ordensmagten måtte nemlig  tilkaldes ved middagstid, for at imødegå eventuelle realiteter i fysiske trusler mod den nu fyrede april muntre webmaster

Ingen kommentarer
DJ:Fotograferne  blander sig principielt ikke i andre staters indre anliggender,  udtaler  foto formanden Peter Thornvig. 
Webmaster Jens Tønnesen selv vil ikke udtale sig yderlig før DJs faglige afdeling har vurderet om fyringen er saglig begrundet.  
PF formanden er lige så tavs, men bemærkede i mobiltelefon at han ikke nåede flyet til Fredericia, og venter med at forholde sig til sagen i morgen, den 2. april.

Kommentarer