Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Slip instinktet løs på MasterClass i Prag

DJ:Fotograferne og Pressefotografforbundet indkalder ansøgninger til MasterClass 2014 med Ron Haviv

Ron Haviv

Ron Haviv "Passion, inspiration og masser af vitaminer. Man burde få sådan et smæk i rumpetten mindst en gang om året." .... Rudy Hemmingsen, deltager i MastersClass2013 Streets of Istanbul

Læs mere...


Rusk op i rutinerne og styrk dit personlige udtryk med en internationalt berømmet mester som mentor og underviser. 

Selvfie

Selvfie

Om Ron Haviv

Ron Haviv (f. 1965) har vundet fotopriser i World Press Photo, Pictures of the Year, Overseas Press Club og the Leica Medal of Excellence, og hans arbejde er blevet publiceret i magasiner verden, blandt andre Business Week, Le Monde 2, Newsweek, NY Times Magazine, New Yorker, Paris Match, People, Vanity Fair, Vogue, Readers Digest, Stern.

Han er dedikeret til at øge bevidstheden om menneskerettigheder og har dækket mere end 25 konflikter verden over, voldelige som ikke-voldelige..

Han har udgivet tre anmelderroste bogværker, og hans arbejde har været udstillet i en lang række museer og gallerier. Flere af Havivs fotografierer nu permanent til huse på Museum of Fine Arts Houston og George Eastman Hus blandt andre.

Ron Havivs arbejde på Balkan, som strakte sig over et årti, blev brugt som bevismateriale for at rejse tiltale og dømme krigsforbrydere ved Den International Domstol i Haag.

Ron har leveret ekspert analyser og kommentarer på ABC World News , BBC, CNN, NPR, MSNBC, NBC Nightly News, Good Morning America og The Charlie Rose Show.


http://www.ronhaviv.com/

Det er femte år DJ:Fotograferne og Pressefotografforbundet afholder MasterClass. Denne gang bliver det med den prisvindende amerikanske fotojournalist Ron Haviv.

Scenen bliver Prag, tidspunktet 22.-28. september 2014, og i alt 12 danske fotografer får muligheden for at deltage og få et skud intensiv inspiration.  

Mærk verden!
Ved at kombinere one on one portfolio gennemgang, konkrete opgaver i Prag, redigeringssessioner og dialog vil Ron Haviv guide og hjælpe hver enkelt deltager med at identificere sin personlige fortællestil og give den retning.

Specielt vil han opmuntre deltagerne til at frigøre sig fra den skolede praksis og snarere arbejde ved hjælp af deres instinkt. Det handler om at udvikle en personlig følsomhed og omsætte den til en visuel stil, der skaber forbindelse til beskueren.

I sit eget arbejde er Ron Haviv dedikeret til at øge bevidstheden om menneskerettigheder, og hans billeder er publiceret i magasiner verden over. Undervejs i workshoppen vil han vise sit eget arbejde og dele sin erfaring som fotojournalist.

Ron Havivs workshops er kendt for at være intense og dybtgående, og du vil komme hjem fra Prag med en klarere forståelse af, hvordan du kan skabe din egen personlige og nærværende fotojournalistik, der går bag om det indlysende motiv og suger beskueren ind i fortællingen.

Læs mere og hvordan du ansøger om en ef de 12 pladser  

Kommentarer