Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Skal jeg blive eller gå? – når pensionen nærmer sig

Er du 55 år eller mere, er du inviteret til digitalt event om forberedelse, dilemmaer og udfordringer, der melder sig, når pensionsalderen nærmer sig.

Banner 55 plus


Programmet retter sig mod fastansatte, freelancere og selvstændige og behandler klassiske spørgsmål, der opstår, når slutspurten på arbejdslivet begynder at sætte ind. Arrangementet afholdes første gang lørdag den 2. oktober og gentages onsdag den 3. november
 
Tilmelding
Lørdag den 2. oktober kl. 10–12.30: > 
Onsdag den 3. november kl. 19–21.30: > 

Sebastian Dorset slår tonen an i et lille indledende indslag. I to spor præsenterer vi derefter dilemmaer fra virkeligheden. Fra ’Den gode afsked’ til at genopfinde sig selv som freelancer, fra identitet til økonomi, fra seniorordninger til karriereudvikling. 

Herefter er der lagt op til at drøfte dilemmaer og erfaringer med hinanden i mindre digitale grupperum til gensidig inspiration og til inspiration for DJs senior-indsats.

 
DJ-seniorunivers på forbundets hjemmeside
Lige nu findes der ikke fokuseret rådgivning til medlemmer over 55 år på forbundets hjemmeside. Ud over det digitale arrangement lancerer arbejdsgruppen bag initiativet derfor i samarbejde med DJ's kommunikationsafdeling et blivende DJ-seniorunivsers med målrettet, relevant viden og rådgivning.
 
Senior-universet er fyldt op med målrettede rådgivningssider med svar på påtrængende spørgsmål om fremtidig karriere, arbejdsophør og identitet, pension, efterløn og andre relevante emner for 55+medlemmer. Tag et sneak-peak på Senioruniverset her: > https://journalistforbundet.dk/fra-medlem-til-medlem/velkommen-til-senioruniverset >
 
Arbejdsgruppens indsats med digitale arrangementer og DJ-seniorunivers er to konkrete og synlige eksempler på aktiv udmøntning DJ’s seniorpolitiske strategi. 
 
Kollegial hilsen fra Arbejdsgruppen - Karen Hedegaard, Abelone Glahn, Peter Thornvig og Marianne Bækbøl