Gå til hovedindhold
Bliv medlem

SKAL DINE BILLEDER MED?

STATUS:15 - Inden 16. august kl. 24 skal dine billeder være uploadet, hvis du vil have muligheden for at få dine billeder udtaget til udstillingen 'STATUS:15', der skal give øjebliksbillede af den høje kvalitet i professionelt dansk fotografi

STATUS:15

TIP TIL ULOAD
 

* Vent ikke med at upload billeder til sidste øjeblik, da der kan opstå længere upload tider når mange skal nå at få billeder med i sidste øjeblik.
 
* Skriv billedinformationer ind i et dokument til felterne  ” Angiv andre relevante oplysninger om billedet” og ”Angiv særlige ønsker, hvis billedet udstilles”.
Så er de nemme at copypaste ind i feltene, hvis du skal bruge oplysningerne på flere billeder. Skulle din internetforbindelse gå ned under uploader vil det også være nemmere at genuploade, hvis det har medført tab af informationer. 

* Upload hellere få biller af gangen i stedet for at vente med upload til alle billeder er klar.

* Billeder må ikke indeholde separate lag og skal være ”merge” før upload.

 

Fra 24. september fylder DJ:Fotograferne Museumsbygningen på Østerbro i København med dansk professionelt  fotografi. Fra reklamer og portrætter til illustrationer, kunstfotos og journalistiske billeder.

Dine billeder kan kun deltage, hvis du registrerer dig her (linket er ikke længere aktivt) og uploader inden 16. august kl 24.

Fotografi, der gør en forskel
STATUS:15 er ikke er en konkurrence, men et øjebliksbillede af det ypperste inden for professionelt dansk fotografi. En hyldest til det professionelle fotos kvaliteter, der skal inspirere og åbne for nye udviklingsspor i de fotografiske udtryk.

Opmærksomhed og gennemslagskraft
Udover at showcase et meget højt niveau inden for dansk professionelt fotografi, er ideen at vise, at det professionelle billede gør en forskel. Det er dét, der fanger modtagerens interesse, sikrer opmærksomheden - og ikke mindst gøre det mere indlysende, at man bruger professionelle fotografer. 

Billederne udvælges af fire kuratorer, nemlig Peter Hove Olesen, fotograf på Politiken, Kristine Kern, leder af Fotografisk Center, Niels Gjerding, AD’er ved Kunde & Co, og Museumsbygningens gallerist Banja Rathnov. Alle med dyb indsigt i og forståelse for det professionelle fotografi. 

STATUS:15 afvikles som et samarbejde mellem DJ:Fotograferne, Fotografisk Center og Museumsbygningen på Østerbro i København. 

Du får besked om, dine billeder er udtaget inden 1. september. 

Link til mere….