Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Sinar for supernørder

Sinar CTM er en ny måde at definere farvenøjagtighed som præcis digital farvegengivelse

Sinar

Sinar Sinar Pro CTM


Jeg må indrømme at jeg ikke helt forstod indholdet i pressemeddelelsen fra Sinar. Dels var den på tysk, dels var der fag termer hverken jeg eller Google Translate før var støt på.  Men så meget forstod jeg, at i denne Sinar sag er vi der, hvor professionel high end har ramt loftet så pudsen drysser ned.

Så med hjælp fra Gunner Byskov, her noget om multispektral dobbelt filterløsning med mere.

Absolut farvenøjagtighed
Sinar CTM (Color To Match) er en multispektral dobbelt filterløsning for at opnå absolut farvenøjagtighed inden for digital high end fotografi. Det medfører digitale billeddata, der er enestående for så vidt angår farvenøjagtighed og som gennem det effektive workflow garanterer en høj ydelse. Elkstrem farvenøjagtighed kræves specielt i digitaliseringen af værdifulde kulturgenstande, af kunstværker, ved reprofotografi, arkivering, i videnskab og i reklamefotografi.

Denne banebrydende nyhed blev udviklet i fællesskab med Rochester Institute of Technology (RIT), USA, og arbejder udelukkende med Sinarbagstykkerne eVolution75 H, 86 H og eXact. 

Komplicerede matrix algoritmer
CTM fungerer med den anerkendte Sinar Multishot funktion, for på den måde er registreringen af samtlige farvenuancer over hele sensorfladen sikret. Ved at sætte specialfiltre ind og takket være Sinar CaptureFlow rePro Softwares komplicerede matrix algoritmer, bliver disse indtil nu uopnåelige farveresultater nået.

Kommentarer