Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Så er STATUS:15 ferniseret!

Åbningsdagen tiltrak mere end 250 gæster.

”Udstillingen, er både et punktum og et komma. Punktum fordi udstillingen nu er åbnet efter en lang proces, hvor interessen for at deltage var over alle forventninger".

STATUS:15

Hanne Palludan

"Komma, fordi udstillingens billeder taler deres eget sprog om kvalitet og bredde i professionelt dansk fotografi. Når det er Akkompagneret med stor ros fra de mange gæster og deltagende fotografer, forpligtiger det og den store interesse for at byde ind med billeder til en gentagelse som STAUS:17”, var den korte kommentar fra en glad Peter Thornvig, formand for DJ:Fotograferne, der er initiativtager til STATUS:15.

Stærkt og smukt
I taler fra Gunner Byskov, Ursula Bach og Lars Werge var det gennemgående tema i synck med gæsternes opfattelse af STATUS:15. Udover at være seværdig, er udstillingen en stærk faglig manifestation, der gennem præsentationen af alle fotografiske fagligheder, netop får fortalt historien om bredde, kvalitet og værdier i professionelt dansk fotografi.

STATUS:15

Hanne Palludan

Udstillingens varierede opsætning i Museumsbygningens smukke udstillingslokaler fik rosende ord.  Også samspillet mellem bygningens fanstaskiske ovenlys i de 5 udstilligsrum blev bemærket som et plus, der viser de udstillede fotografiers  kvliteter på en ny og anderledes intens måde.

Udstillingen kan ses i Museumsbygningen, Kastelsvej 18, Kbh. Ø, frem til og med 30. oktober. Se mere på status15.dk.