Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Nye fotografer inviterer til fernisering i Aarhus

10 fotografsvende i rammen af titlen "10bud" viser, hvorfor skandinaviske fotografer fortsat er i høj kurs verden over, med alt fra lækre livsstilsprodukter til prægtig arkitektur, smukke modeller og spændende reportage

cirkus

Agata Lenczewska-Madsen Cirkus "pjero"

Alle fotografer, men ....
Til ferniseringen 10 BUD udstiller 10 netop udlærte fotografer hver især 28 billeder, som alle er den del af deres svendeprøve - konklusionen på den 4½ årige lange rejse som elev hos henholdsvis deres praktiksted og på Medieskolerne i Viborg. På denne rejse har de udviklet et skarpt blik for lys, vinkler og motiver, men vigtigst af alt evnen til at udnytte en stor kreativitet til at skabe seværdige billeder der kommunikerer med beskueren. Studieleder Gunner Byskov opfordrer alle med interesse for fotografi, eller blot lyst til at lade sig fascinere af interessante billeder, til at kigge forbi udstillingen i Aarhus.

Fotografer fra hele landet
Svendeprøvebillederne viser stor variation og alsidighed, hvor alle genrer,herunder portræt-, reportage-, reklame- og kunstfotografi, er repræsenteret. De 10 fotografer kommer alle fra vidt forskellige praktiksteder fordelt over det meste af landet, helt fra Aalborg til Slagelse.

Tid og sted
9. februar 2018 klokken 14:00-18:00. Klokken 16:00 overrækkes der svendebreve til de nyuddannede fotografer. Har man ikke mulighed for at komme til ferniseringen, er udstillingen også åben torsdag den 8. februar 2018 klokken 10:00-16:00.

Ferniseringen foregår i UngK – Ungdomskirken i Aarhus, Nørre Allé 23K, 8000 Aarhus C

Gratis adgang
Det er selvfølgelig helt gratis at besøge udstillingen, og der serveres endda lidt drikkevarer og snacks når ferniseringen åbner 

DJ:Fotograferne siger tillykke til de ti nye kolleger

Agata Lenczewska-Madsen, Hospitalsenhed Midt - Viborg
Anders Teibel, Montgomery - Aarhus

Anne Kjær, Fotograf Lund - Viborg
Christian Kejlskov Torp, Merrild Studios - Aarhus
Christina Sørensen, Poze Photography - Slagelse
Lasse Hansen, Fyens Stiftstidende - Odense

Lasse Høj Nielsen, Aalborg Universitetshospital - Aalborg
Marianne Stub Oppelstrup, Highway Studio - Sabro
Nicolai Fabricius Berthelsen, Creativ Company - Holstebro
Paul Jules Yonson, Studio 1-2 - Herning

Se mere på hjemmesiden www.10bud.dk og på Facebook www.facebook.com/10bud2018

Arkitektur

Lasse Høj Nielsen Arkitektur

Kommentarer