Gå til hovedindhold
Bliv medlem

NEXT på vej i Hald C

Indvielse af ny spændende ramme for leverne på uddannelserne foto, film & TV samt teater og evnet

Hald C på NEXT

Peter Thornvig

”Håndværkerne er endnu ikke færdige, og selv bliver vi nok aldrig færdig, for vi ser at behov og teknologier inden for foto, film & TV og teater og evnet hele tiden ænder sig – og det skal vi kunne matche som uddannelsessted for kreative fag”, var nogle af ordene fra uddannelsesleder Gitte Høygaard Larsen, ved den officielle indvilgelse af det nye og spændende uddannelsessted på NEXT, Nørrebro.

Og der blev ikke sparet på ros fra både gæster og elever. De sidste har heltydeligt taget de nye og tidssvarende muligheder til sig, hvor samarbejde på tværs af de tre uddannelser har en synergi, der kom til udtryk gennem det flot afviklede arrangementet, som eleverne stod for. Alle fagligheder var sat i spil og blev fint flette sammen i forskellige on screen præsentationer af studier og faciliteter i Hald C.

Det lunede helt fint i det visuelle selvværd at, man fra flere sider anerkendte at eleverne skal kunne vise en tydelig  forskel på dem og alle de andre, der tonser billeder ud i cyberspace.
"Elevernes berettigelse efter endt uddannelse er at kunne levere kreativt og tidssvarende indhold med høj kvalitet, i kraft af en professionel tilgang til gamle, nye og kommende teknologier", kan det konkluderes  af af talerne fra både politikere og ledelsen på NEXT.

Skepsis gjort til skamme

Tidligere uindfriede løfter havde sat sine spor, og i DJ:Fotograferne var vi skeptiske i forhold til om ændringerne fra at være KTS til at være NEXT, kunne gør en forskel, for fagets elever i København.

Gennem deltagelsen i det lokale uddannelsesudvalg, fulgte vi processen på sidelinjen, og kan i dag sige at projektet er lykkedes gennem et stort engagement fra uddannelsernes lærer og en ledelse, der har turde følge visionerne, om at skabe et stærkt og kreativt miljø.
Det lover godt for kvaliteten i den uddannelse eleverne vil tager med ud i virkeligheden efter svendeprøven.

Kommentarer