Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Lær at udtrykke dit personlige billedsprog

6-måneders workshop forløb for dem, der ønsker at udforske deres fotografiske sprog

Kvinderyg

© Photographer Helga C. Theilga

Vil du lære, hvordan du laver billeder der betyder noget for dig? Billeder, der både fortæller din historie – og udtrykker de følelser, der knytter sig til den?

Fotografering har aldrig været mere personligt. Det er blevet en måde at udtrykke sig emotionelt på. Men selv erfarne fotografer finder det ofte svært at udtrykke deres indre verden gennem kameraet. For hvordan sætter du billede på din identitet, dine følelser, dine minder, dine relationer – og andre ”uhåndgribelige” størrelser, der kun er synlige for dit indre øje?

 ”Mit personlige billedsprog”.
Workshoppen give dig viden og værktøjer, der bringer dit tættere på din drøm om at realisere dit eget projekt – og til at definere en personlig signatur i dit fotografi.

Workshoppen
Intro-webinar – introducerer vi dig til forløbet og dykker ned i de forskellige metoder og værktøjer vi arbejder med undervejs, så du får et samlet fundament for processen

4 individuelle månedlige Skype sessions med billedevaluering af dit arbejde

2 weekendkurser i København d. 7.-8. oktober 2017 og i løbet af marts 2018. Du fremlægger og præsenterer dit arbejde for gruppen, hvor det handler om dig og din proces. Indholdet former sig efter dig og den udvikling, du gennemgår med dit fotografi

Adgang til online billedplatform som basis for dit arbejde og udvikling

Foredrag og online materiale til inspiration undervejs i forløbet

Adgang til en lukket Facebookgruppe

Undervisere
Helga C. Theilgaard (f. 1976)
Michael Elmkjær Madsen (f. 1973)

Pris
Hele kursusforløbet over 6 måneder 12.000 + moms
Berettigede fotografer kan søge tilskud i > Ophavsretfonden.

Læs mere og tilmelding

Kommentarer