Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Kreativ benzin på MasterClass i Havana

Ansøgningsfristen d. 4. april nærmer sig for MasterClass 2016 i perioden 23. september - 2. oktober, hvor du kan slippe daglige rutiner og få ny inspiration.

ANSØGNING ER LUKKET

Dette bliver en enestående mulighed for ny benzin på den kreative motor for de 12 professionelle fotografer, der kan deltage.  Gennem egne projekter får du en ramme, der kan rumme både kommercielle og journalistiske fotografer.

Det er derfor som billedmenneske, mere end den skarpe fotojournalist, Joachim Ladefoged vil optræde i rollen som mentor og leder for denne workshop, i den Cubanske hovedstad.

Havana rummer med sin caribiske blanding af det der var, Castros Cuba og de ny muligheder, der åbnes med tilnærmelsen til USA, dermed enestående muligheder inden for alle fotografiske genre, som arkitektur, mode, portræt og fotojournalistik.

MasterClass er en intensiv fotografisk workshop, der ligger langt fra forventninger om en ferierejse. Alle deltagere opfordres til på forhånd, at pitche et eller flere emner, de vil fordybe sig i på workshoppen. Det er her du kan slippe instinktet løs, og udforske dit eget billedsprog, og fordybe dig, i selskab med andre dedikerede fotografer.

Joachim Ladefoged har gennem sin karriere  arbejdet med mange forskellige genrer, og der er ikke et overordnet tema for mesterklassen.
Han har vundet et hav af både danske og internationale fotopriser, senest Årets Pressefotograf 2015, og har arbejdet for store udenlandske medier som The New York Times Magazine, Time Magazine og The New Yorker.

"Det er mit mål, at deltagerne kommer inspirerede hjem og ser nye muligheder i deres daglige fotoopgaver. Og forhåbentligt har fået lyst til at arbejde videre med egne projekter," siger Joachim Ladefoged.