Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Klar på indberetning til VISDA - video

Hvordan indberetter du til VISDA? Se video med spørgsmål, svar og instruktion fra webinar den 11. marts 2021.

Foto: Robert Wengler

Robert Wengler

>LINK TIL VIDEO

Det kan virke lidt overvældende første gang man sidder med indberetning til Visda, men administrationschef for Visda, Bo Tildal står klar til at fortælle om hvordan man på den rette vis indberette til Visda. Sidst i webinaret vil der være mulighed for spørgsmål.

Oplægsholder: Bo Tildal, administrationschef for VISDA.

-----

Arrangementet  avarrrangeret af DJ:fotograferne og Pressefotografforbundet

VISDA skriver på sin hjemmeside om sig selv.

Om os
Forbindelse mellem skabere og brugere
VISDA har siden 1986 bygget bro mellem kunstnere og kunder. Vi repræsenterer i dag mere end 160.000 danske og udenlandske kunstnere.

Vi har et bredtfavnende nationalt og internationalt kundenetværk, som bruger kunst i undervisning, bøger, film, på museer, tv, internettet samt i virksomheder og meget mere.

Godkendt af Kulturministeriet og Det Grønlandske Selvstyre
VISDA er af Kulturministeriet og Det Grønlandske Selvstyre (Naalakkersuisut) godkendt i henhold til ophavsretslovens §§ 24a, 30 og 30 jf. § 50 til at forhandle billedlicenser, der dækker alle billedskabere, herunder kunstnere, tegnere, illustratorer og fotografer (aftalelicensen). (Godkendelserne er udstedt med hjemmel i § 50, stk. 4, jf. §§ 24a, 30 og 30a i Ophavsretsloven samt § 50, stk. 4, jf. § 24a i anordning nr. 1342 af 11. december 2019 om ikrafttræden for Grønland af lov om ophavsret).

VISDA er desuden, med hjemmel i § 38 i Ophavsretsloven, udpeget af Kulturministeriet til at fordele penge til kunstnere for brug af værker i diverse sammenhænge samt for erhvervsmæssigt videresalg af kunstværker (følgeretsordningen).

Non-profit
VISDA er en non-profit organisation. Pengene går tilbage til kunstnerne – og sikrer herved grobund for skabelse af ny kunst. Vi er en selvstændig, uafhængig forening skabt af kunstnernes egne organisationer.

Kommentarer