Gå til hovedindhold
Bliv medlem

International FOODPHOTO FESTIVAL i Vejle

Den fornemme internationale placering dansk gastronomi har fået, følges nu op af en fotografisk festival, hvor den visuelle formidling af mad er hovedtemaet fra 18. til 21. maj

Foodphoto Festival 2017


Det omfattende program er for dem der bl.a. vil vide mere om at fotografere øl, style grøntsager eller høre foredrag med kendte fotografer, der arbejder med food-photo. Og for dem der vil deltage i portfolio reviews, høre om online marketing og selfpublishing, eller blive inspireret af de udstillede billeder.
Festivalens indlæg, arrangementer m.v. foregår på engelsk

SE HELE PROGRAMET og TILMELDING

Rabat til medlemmer
Som en af de mange fotografiske discipliner, der i særlig grad appellerer til den professionelle fotograf, har DJ:Fotograferne valgt at støtte arrangementet ved at promoverer det, og du vil derfor i næste nyhedsbrev modtagen særlig rabatkode, der giver 10% på deltagerbetaling.


Den danske fotograf Paul Ib Henriksen er en europæiske reference til mad fotografering.
På udstillingen vises også  ”Livets fornødenheder”, en surrealistisk brød-vin-salt-serie, som blev lavet for 26 år siden - på 4x5 tommer planfilm.

Hvorfor en FOODPHOTO FESTIVAL?
Det er 3. gang festivalen afholdes og folkene bag festivalen skriver:
”Mad fotografering er en af ​​de førende discipliner i professionel fotografering og har mere specialiserede publikationer, mere salg og en større publikum end både mode eller nyheder fotografering. Mad fotografering er synonymt med avanceret teknologi. Det er en pioner i at bruge den mest innovative potentiale som kameraer, belysning og post-produktion for at skabe nye billeder prale fantastisk teknisk og kreativ kvalitet”.

”FOODPHOTO FESTIVAL er etablere som et initiativ fra den tyske mad Fotograf Günter Beer. Sammen med eventmanager Manon Straver og et hold af entusiastiske samarbejdspartnere blev festivalen oprettet i 2010. De første 2 udgaver fandt sted i Tarragona Spanien, hvor tonen var sat til en smuk begivenhed, der samler fagfolk fra hele verden for at fejre og lære mere om kunsten at fotografere mad”.

DJ:Fotograferne er på ingen måde en del af FOODPHOTO FESTIVAL og derfor ikke ansvarlig for nogen dele af arrangementet.

Kommentarer