Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Hvem har læst beretningen ?

Årets generalforsamling rummede både visioner for fag og forbund og hip til medlemmerne

DJ:Fotograferne bestyrelsen

Ole Tolbod Bestyrelsen 2019: Peter Thornvig formand, Henrik Lindemann (ny), Tonny Foghmar, Michael Harder, Anders Jægenø, Pia Funder, Henrik Andersen, Dennis Møller, Frederikke Friderichsen.
Suppleanter: Lise Jul Pedersen (ny), Heidi Vigsø (ny), Signe Goldmann (ny).

Hvem så læst beretningen.
Spørgsmålet stillede formanden til de ca 50 deltagere på generalforsamlingen på Hotel Bella Sky.

Svaret blev, at kun en enkelt havde læst beretningen , ud over bestyrelsen og gæsterne, Journalistens redaktør Øjvind Hesselager og forbundsformand Lars Werge.
"Det er selvfølgeligt ærgerligt, når der er brugt ganske meget tid på også at informere om hvordan den siddende bestyrelse  har tænkt sig at forvalte sit mandat i denne kommende periode" udtrykte formand Peter Thornvig.

Her efter kommenterede formanden bestyrelsens beretning. 
Bl.a. som en præcisering af sammenhænget mellem forandringerne på arbejdsmarkedet og dem vi står over for som specialgruppe og forbund.
Her under fortalte forbundsformand Lars Werge om de udfordringer det kommende delegeretmøde i DJ  skal tage stilling. Han henviste til udvalgsrapporten om Forbundets Fremtid og rapporten om Fagenes Fremtid. Begge offentliggøres inden for 14 dage.

Der blev også sat highlight på STATUS:19, som det efter mange anstrengelser var lykkedes at få etableret i år. Med visning både på Fotodage Viborg og i København. Deadline for upload er mandag den 4. marts og først der efter kan vi evaluere på indsatsen.

Opfordringen til Indberetning af personlig andel af individuelle ophavsretsmidler var ikke ligefrem et tilløbsstykke. Flere havde overset opfordringen i vores nyhedsbreve. Et par af generalforsamlingens deltagere, der havde forsøgt sig med indberetningen, havde opgivet. Formanden kunne fortælle at bestyrelsen den dagen før havde besluttet at afvikle to medlemsmøder med vejledning og hjælp til indberetning, så man kan nå det inden 31. marts.

Valg
Formand takkede Kenneth Drabæk, der havde ønsket at træde ud af bestyrelsesarbejdet, bl.a. for indsatsen med at få STATUS:19 etableret og den fremadrettede indsats med at få projektet kørt i mål.

Bestyrelsen ser i kommende periode således ud:

Peter Thornvig formand  genvalgt med applaus
Den øvrige bestyrelse: Henrik Lindemann (ny), Tonny Foghmar, Michael Harder, Anders Jægenø, Pia Funder, Henrik Andersen, Dennis Møller, Frederikke Friderichsen.

Suppleanter: Lise Jul Pedersen (ny), Heidi Vigsø (ny), Signe Goldmann (ny).

Til delegeretmødet 28. – 29. april blev der valgt 23 delegerede.
Der kunne vælges 25

Kommentarer