Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Helga Theilgaard åbner FotoSalon 2015

Bidder fra en dag om selfporiflering, Opdateres i løbet af dagen. Billeder fra Instagram Walk #djffotosalon2015

Af de 70 tilmeldte landede enkle i DSB problemer

Af de 70 tilmeldte landede enkle i DSB problemer

I rammen af dette års konference "Selvprofilering" indledte Helga Theilgaard om sin vej fra elev i Rigmor Mydtskovs skrøbelige verden som portrætfotograf via en "fotografisk afrensning" på Fatamorgana med Morten Bo som mentor, til en sikker eksperimentering med fotografiets mange udtryk som kunstfotograf.

"Fotografen i dag skal have mange, mange andre kompetencer end at være en god fototograf. Uden kan man være nok så dygtig og vil sidde tilbage med ubrugt dygtighed"

"Det handler blandt andet om kompetencer som konceptudvikling, fundraising, formidling, pædagogik og brugen af de mange mulighed for at netværke".

Instagram som genvej til kunderne i kvadratformat
Nikolaj Thaning Rentzmann fortalte om vejen til succes via Instagram hvor han i dag har 166.000 der følger ham og de mange billeder, der er uploadet. "Indsatsen på Instagram er ikke kun tilfredstillelsen ved at mange ínteresserer sig for det jeg uploader.

Michael Harder

Michael Harder

"Det er helt afgørende at ens forside på Instagram viser kvalitet og sammenhæng, der på få sekunder kan fange interessen" fortalte Hanni Gharib der som Nikolaj underbyggede indlæget med en lang række inspirende eksempler - alle i kvadratformat og en størrelse på kun 640x640 ppi.

"Det er en udfordring, men der er en app, der giver mulighed for at "snyde" så der kan vises bredde billeder", fortalte Nikolaj, før deltagerne skulle ud på en Instagram Walk efter frokosten.

Det blev en kølig og omblæst Instagram Walk i eftere frokost. Deltagernes billeder  kan du finde ved at søge på Instagram under hashtag #djffotosalon2015

Et spark i motovationen

Peter Thornvig

Peter Thornvig biledtekst

Carina Heckscher, har fra en baggund som fagfotograf, gennem faglig opdateringer flyttet sig ind i nye roller og kompetancer som networkingekspert, foredragsholder, mentaltræner og forfatter. Alt sammen i én super energiske form. 

"Hvem har.. ?", var den tilbagevendene overskrift på en byge af spørgsmål til salen, der alle prikkede til den indre samvittighed som ".. det skulle man nok se at  komme  igang med".

Alle de kærligt mente prik fra Carina sattte fokus på at den faglige dygtighed ikke kan stå alene, man i aller højeste grad skal undebygges ved at kast de mange små bremseklodser overbord og sætter janteloven ud af kraft.

"Vi er nemlig alle noget - men de andre opdager det ikke hvis vi ikke forstår at forælle det med de mange værktøjer der rummes i begrebet networking".
 

Kommentarer