Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Hasselblad til pralehylden

Med kun 200 Lunar Limited Edition kameraer er dette eksklusive Hasselblad kamera nok ikke arbejdshest men samlerobjekt til pralehylden

Hasselblad

Hasselblad Hasselblad Lunar Limited Edition


For prisen på 7.200€, svarer til  små 54.000 kr, er kameraet i forhold til Hasselblad af den gamle skole, et totalt stilbrud. Og dermed et ganske frisk tiltag, der vidner om at de nuværende ejere af Hasselblad ikke er tynget af historien. 

Hasselblad

Hasselblad

Hasselblad

Hasselblad

Alene designet er så langt væk fra de historiske kameraer NASA brugte i deres måne program, at navnet ”Lunar” er en designmæssig stramning. Og så er det digitalt...

Nu er smag ikke til diskussion og det er småt med tekniske oplysninger fra Hasseblad. Men det er vel også underordnet når kameraet formentlig vil stå på pralehylden. 

Hasselblad fortæller at kameraet er udstyret med en 24 megapixel billedcelle (som vi gætter på må være 24x36), der også leverer ful HD (1080x1920 med ukendt kompressions format) 
Kameraet på billedet udstyret med en 18-55mm monteret på det spejl løse kamera

Om  ISO følsomhed hedder det : ” The camera's wide range ISO sensitivity allows the user to shoot in almost any light”, og så er det vel understreget at design og navn er vigtigere for målgruppen end de fotografiske kvaliteter.

Link til Hasselblad

Kommentarer