Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Fyraftensmøder: Photoshop CS6 og Lightroom 4

Der er stadig få ledige pladser tilbage i København 7, maj og lidt flere i Århus 14. maj... Og det er gratis at deltage!

Flere har spurgt. Det er gratis at deltage
De 150 kr man beder om betalings oplysninger for er et" No show fee", der kun trækkes,  hvis man ikke kommer og ikke melder afbud. Vi har desværre for ofte stået med tomme pladser som andre kun have brugt - og måtte smide mad ud .-)

Så tilmeld dig og tag med DJ:Fotograferen og PF ind under undermotorhjælmen til alt det der er nyt og relevant for fotografer og billedbehandlere 

Det er denne gang langt mere end kosmetik, der præger de nye versioner af de to fotografisek værktøjer. Addobe eksperten Vagn-Ebbe Kjær har kikket under motorhjlæmen og gennem gennemgår funktionerne i nyhederne:

Photoshop CS6
Helt ny Camera Raw 7. Auto og Background Save, Nye egenskaber af justeringslag, Nye pipette og markerings  funktioner. Content Aware Move.Indstilleligt perspektiv/vidvinkel filter. Helt nye belysning effekter! Nyt beskæringsværktøj.Nye tekst værktøjer. Video redigering. ”Optisk rigtigt” Blur filter. Forbedret Liquify filter. Brush forbedring ved arbejde med hudtoner

Lightroom 4
Nye farveprofiler for Raw, Organisering og navngivning  af billeder. Forbundet til kamera eller med WiFi direkte overførsel. Nye billedjusteringer.Skygge, højlys og Clarity justering. Adjustment Brush. RGB kurve justering. Preset og hvordan du anvender Presets. Nyt kort til GPS. Nyt vindue for print med fler funktioner. Video og billedjustering af video.

Her finder du tilmelding, tid og sted i København 7. maj

Her finder du tilmelding, tid og sted i Aarhus 14. maj 

(Links er ikke længere aktive)

Kommentarer