Gå til hovedindhold
Bliv medlem

FotoSalon 2019: Gode billeder fortæller historier

Det er din gode ”Storrytelling”, der får visuelformidling til at slå i gennem - også på digitale medier. På dette års FotoSalon, har vi derfor indrammet emnet "Storrytelling" med programmet, der afvikles 2. marts på Bella på Sky i København.

Bella Sky, København

Pia Funder Bella Sky, København

En ting er at vi om fotografer fra reklamefotografen til fotojournalisten, skal kunne spille på alle de visuelle tangenter på onlinemedierne. Som billeder i serie, enkelt billeder og video.  Men også grafik og  lyd er en del af ”storrytelling,” Men alt skal også tilpasses  til det digitale univers det udgives i.

TILMELDING OG ENDELIGT PROGRAM: Primo februar


Mød bl.a.:

Henrik Kastenskov 
Konkrete metoder til at bruge Storytelling i al mulige opgaver i en konkret fotografisk hverdag, konkretiseret både ved egne eksempler, men også fra DMJX kurset, hvor han har indgående kendskab til elevernes produktioner. Henrik er fast underviser i webdok på DMJX og co-founder af Bombay Flying Club. Har flere prisvindende webdoks bag sig. Tidligere medlem i multimedie jury ved World Press Photo.

Laura Bisgaard Krogh
Fotografen der vandt den korte dokumentar kategori ved Årets Pressefoto 2018. Laura fortæller om tilblivelsen af A + C, produktionsprocessen, overvejelser om at skabe så privat et portræt mm. 
Laura får følgeskab af Olivia Loftlund og Marie Bentzon fra holdet bag filmen.

Simon Sticker,
Bombay Flying Club’s fjerde medlem. Simon arbejder meget projektorienteret med Storytelling, typisk for internationale NGO’er, men har også et mere privat projekt kørende med de musikalske portrætter, han laver, kaldet Møn Sessions. Simon fortæller bl.a.
 det om at tilpasse det nære perspektiv i  de helt store historier, når man tilrettelægger sin Storrytelling.

Kommentarer