Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Fotokonkurrence går efter "hyggen"

MAYDAY PRESS har i forbindelse med sit 25 års jubilæum i år lanceret fotokonkurrencen ”Årets Professionelle Hyggefoto” for medlemmer af DJ:Fotograferne og PF

Formatet fejler ikke noget når fotograf Jørn Stjerneklar, der i 2008 vandt en 1.pris i Årets Pressefoto, i en pressemeddelelse udfordre både Årets Pressfoto og World Press Photo

”Der mangler simpelthen nogle kategorier i de konkurrencer. Derfor lancerer vi ”Årets Professionelle Hyggefoto” og ”Mayday Press Photographer of the Year”. hedder det bl.a. i pressemeddelesen, der fortsætter:

 ”Vi skal fanme ikke have konkurrence helt ind til benet. Styrken i dansk fotografi har altid været, at vi havde hinanden, og at konkurrence-elementet ikke var så skarpt og ubehageligt, som det er i mange andre lande. Den danske mentalitet er blevet skamrost og har fået en del af æren for, at fotografiet i det lille land ligger helt fremme på verdensplan. Og her tror jeg, at det, som Per Folkver kalder hyggeudstilling og hyggekatalog, har været en fremdrift for mange”.

Den ny fotokonkurrence er åben fra den 1. marts for medlemmer af PF og DJ:Fotograferne. Deadline for indsendelse af billeder er 1. april. Vindere offentligøres 8, maj.

Billederne skal være hyggelige. Kun ét billede per deltager. De skal sendes til mayday@maydaypress.com. Gerne i lav opløsning. Vinderne vil blive offentliggjort ved en reception i Den Gamle Dansesal på Frederiksberg den 8. maj 2014. 

Læs mere om konkurrence-betingelser og priserne på http://www.maydaypress.com/about/page493/page493.html

Kommentarer