Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Fotografi og sexpositivisme stortrives fagligt hånd i hånd

Hun ville undersøge, hvordan livet udspiller sig i en swinger- eller sexklub. For sin fornøjelses skyld. Fotograf og sexpositivist Kajsa Gullberg var alene nysgerrig på et personligt plan

The House of Mirrors

Kajsa Gullberg

Inden for døren i swingerklubben opdagede hun til sin overraskelse, hvordan det i klubben alene var kvindernes lyster og grænser, der definerede rammerne for samværet. Ikke mændenes. 

Dette var så interessant, at hun blev inspireret til sin anden og aktuelle bog ’The House of Mirrors’. Til Weekendavisen udtaler Kajsa Gullberg i et nyligt interview med Johanne Mygind:
 »Jeg var først og fremmest interesseret i at undersøge sexklubben, fordi den kunne bruges som et spejl af de normer og forståelser af sex, som jeg selv var vokset op med. Samtidig betød min udforskning af sexklubbens univers faktisk, at mit eget begær ændrede sig.«

Mød Kajsa Gullberg på 'At Se' i Århus, lørdag den 29. februar.
TILMELDING OG PROGRAM


Kajsa Gullberg har tidligere i sin fotografiske karriere kastet sig over emnet kvinder og deres opfattelse af og forhold til deres krop. Især #MeToo-bevægelsen inspirerede hende til at undersøge mere præcist hvordan seksualitet udspiller sig i samfundet, og første resultatet af undersøgelsen fremviser Kajsa Gullberg i ’The House of Mirrors’ med sine smukke billeder af kvindelig ekstase.