Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Foto relaterede nyheder fra CES 2018

På det internationale Mekka for elektronik i Las Vegas præsenteres en række mobile lagerenheder. Her i blandt verdens mindste 1 TB USB-lagerenhed og et trådløst SSD drev.

Fra pressemeddelelse

SSD drev
For professionelle fotografer og drone-fans, der har brug for robuste og højtydende dataopsamlingsløsninger, lancerer Western Digital to bærbare SSD'er. My Passport Wireless SSD har one-touch kopiering, der gør det muligt at redigere og dele indhold på farten, samt en ny funktion til direkte adgang til enheden i tredjeparts mobil apps som FiLMiC Pro og LumaFusion.

Wireles SSD fra Western Digital

WD

USB flash
Verdens mindste 1TB * USB-lagerenhed, er en kraftfuld USB Type-C Flash-løsning der kan gemme enorme mængder data, samt verdens mindste 256 GB * USB Flash Drive.

Den nye 256 GB SanDisk Ultra Fit ™ USB3.1 Flash-drev er et slank USB-drev til folk, der ønsker at tilføje flere billeder, videoer, spil og lyd til deres notesbøger, tabletter, tv'er, spillekonsoller og billydssystemer. Med 256 GB har brugerne fleksibilitet til at få mere indhold lige ved hånden - ca. 14.000 fotos, 10 timers fuld HD-video og 16.000 sange, med 64GB til rådighed for yderligere filer

Verdens mindst USBdrew på 1  TB

WD