Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Formandsskift i DJ på det kommende delegeretmøde

Med formand Mogens Blicher Bjerregårds meddelelse om ikke at genopstille som formand, har delegeretmødet i april fået endnu en god grund til at man bør deltage som delegeret

# Det var ikke blandt de gode nyheder på det netop afsluttede hovebesttyrelsesmøde, da DJ formanden meddelte at han efter mange overvejelser, havde valgt ikke at genopstille efter 16 år på posten. I de 16 år er DJ vokset fra en journalistisk standsforening med 9000 medlemmer, til et rummeligt medieforbund med 17.000 medlemmer fra alle fagligheder i medielandskabet, med god identitet og faglig kvaliteter til alle medlemmer. 

Retningen for den fortsatte udviklingen er sat, med en stadig større forståelse for at selv om vi fagligt er forskellige, gør det en positiv forskel at vi alle er organisere i den fælles ramme, DJ.

For DJ:Fotograferne, har det været afgørende for at vi på trods af størrelsen, har en klar identitet både fagligt og i DJ, der gør at medlemmerne har de bedstemuligheder for at kunne se deres faglige identitet og være en del af fællesskabet, der i DJ går på tværs af fag og beskæftigelse som ansat eller freelancer.
Selv en stor tak er for lille, for den indsats Mogens har ydet på formandsposten!

Der er allerede skrevet meget, især mange roser til Mogens, både som person og som forbundets ankermand, for den måde han er gået til opgaverne. De lange seje træk! Det har skabt store resultater, der rækker fremad og har de kvaliteter der skal til for at være et solidt grundlag, der kan bygges videre på i det fremtidige arbejde med at udvikle og styrke DJ i takt med den nye virkelighed medlemmer og forbund, altid vil på vej imod.

Stil op som delegeret!
Med DJs næstfrmand Lars Werge som kandidat til forandsposten, er der også åbent for  nyvalg til næstformandsposten  samen med de 13 pladser i den øvrige hovedbestyrelses poster, på DJs dlegeretmøde 28. og 29. april

Det og meget andet kan du være med til at beslutte, hvis du opstiller som delegeret på DJ:Fotografernes generalforsamling 7. februar. Der udsendes særskilt meddelels her om.


Læs også på Journalisten.dk.

Kommentarer