Gå til hovedindhold
Bliv medlem

DJ:Fotograferne på delegeretmødet

Med valg af Lars Werge som ny formand og Tine Johansen som ny næstformand starter et nyt kapitel i DJs udvikling efter Mogens Blicher Bjerregaard valgte ikke at genopstille som formand efter 16 år på posten.

Peter Thornvig

Peter Thornvig Solid opbakning til formand Lars Werge på delegeretmødet

 

Det blev for DJ:Fotografernes 25 delegerede et par spændenden dage i Kolding.

Derrick Stephen Butler deltog for første gang i et delegeretmøde: ”Der var meget inspirerende og gav en god forståelse for værdien af, og hvordan fællesskabet i DJ hænger sammen. Det gav lyst tiil lyst til at være aktiv i DJ”. Derrick er nyvalgt bestyrelsesmelde i DJ:Fotograferne.

Micahel Harder, bestyrelsesmedlem i DJ:Fotograferne og deltager i delegeretmøder siden DJ:Fotograferne blev en del af DJ : ”Det var både spændene og nyt med god tone og dialog. Jeg vær især glad for at tankerne om fusion med KS blev til at vi i stedet samarbejder. Det mindst interessante var de til tider meget lange indlæg, der ikke fremmede en dynamisk debat. Jeg ser gerne begrænset taletid. Det er ikke længden af indlæg der kvalificerer indholdet.

Nyt formandskab
Som ny formand blev næstformand Lars Werge i kampvalg mod Uffe Gardel fra Berlingske, valgt med stemmerne 267 mod 137.

I seks kandidaters kampvalgte om næsteformandsposten blev Tine Johansen fra DR, i anden valgrunde valgt som ny næstformand med 259 stemmer mod 130 til den anden kandidat der gik videre efter første runde, Per Roholt.

DJ:Fotograferne ønsker begge tillykke med valget, og ser frem til et fortsat godt samarbejde med forbudsledelsen, hvor vi ser frem til den fornyelse der vil kommer med nye folk i DJs øverste ledelse.

Samtidig en stor tak til Mogens, for de 16år på formandsposten, som har bl.a. har været  med til at DJ:Fotograferne har fået et solidt grundlag til at udvikle sig til som etableret del af fællesskabet i DJ, med en stærk position som gruppe for professionelle fotografer.

Hovedbestyrelsen er også visuel 
I DJs hovedbestyrelse er de visuelle kompetencer fortsat godt repræsenteret. Ud af 437 med DJ:Fotografernes formand Peter Thornvig, (206  stemmer), Karen Hedegaard, Visuelt Forum (193 stemer) og Lars Lindskov formand PF (172 stemmer). 

Allan Boye Thulstrup, journalist, Herning Folkeblad (254). Maria Becher Trier, journalist, Fagbladet Folkeskolen (244), Mathias Bay Lynggaard, Studerende, journalistik (206), Henrik Vilmar, journalist, DR (186), Mette Schmidt Rasmussen, journalist (168), Villy Dall, journalist, Thisted Dagblad (162), Sus Falch, journalist og kommunikationsrådgiver, freelance (160), Frederik M. Juel, Berlingske (139), Lene Sparsø Thygesen, Københavns Universitet (137), Rasmus Mark Pedersen, Radio 24Syv (129)

Også tillykke med valgene til DJs hovedbestyrelse!

Læs mere på journalisten.dk