Gå til hovedindhold
Bliv medlem

DJ: Her er ingen elite

Kritikken af at de erhvervsfaglige uddannelser ikke var indraget i en DJ uddannelseskampagne, er hørt

I artiklen DJ glemte erhvervsfaglige uddannelser kritiserede jeg som formand for DJ:Fotograferne, at  en DJs uddannelseskampagne havde glemt erhvervsuddannelsernes elever og ikke medtaget dem i den stort anlagt kampagne - og spurgte om det var et udtryk for en elitær holdning til medlemmer i studiemiljøerne?

Udviklingschef i DJ Per Nielsen skiver i et svar til mig:
" Opslaget skal på ingen måde forstås som noget elitært, Studentermedhjælperne skal være hjælpere for DJ og for de aktive studerende, som vi har rundt på en række uddannelser og der er ingen, der er hverken mere eller mindre elitære end andre.
 
Jeg har i dag aftalt med  Roshan (faglig konsulent for DJ:Fotograferne, red) at han tager kontakt med de aktive studerende fra KTS og Viborg for at aftale hvordan vi bedst hjælper dem i deres rekrutteringsarbejde. 

De skal selvfølgelig også inddrages i processen om elevorganisering, som du skriver. Hjælpen kan være både i form af Roshan og det kan være i form af en studentermedhjælper til konkrete opgaver. I øvrigt må jeg udtrykke stor anerkendelse af det flotte arbejde, der udføres og er blevet udført gennem årene af de aktive elever.
 
Fotografisk Kommunikation i Emdrup inddrages selvfølgelig også i hele rekrutteringsprocessen."

Kommentarer