Gå til hovedindhold
Bliv medlem

DJ glemte erhvervsfaglige uddannelser

Kampagnen for at hverve ambassadører, der skal hjælpe med at synliggøre DJ tilbud på de mange medieuddannelser, inkludere (stadig) ikke fagfotograf og film/TV elever

På journalistforbundet.dk hedder det i en opfordring til at deltage i organisationsarbejde:
Vi søger studerende, der har sin gang på forskellige uddannelsesorganisationer - de selv samme uddannelsesinstitutioner og uddannelser, som de studerende skal arbejde med. Det gælder særligt uddannelserne:

• Medievidenskab eller Retorik fra Københavns Universitet
• Kommunikation fra RUC
• Uddannelserne fra DMJX i Emdrup
• Designskolen eller IT-Universitetet i København
• Uddannelserne fra DMJX i Aarhus

Reaktion fra DJ:Fotograferne
Det affødte en reaktione fra DJ::Fotograferne ved formand Peter Thornvig til  DJs forretningsudvalg. 

På DJ:Fotografernes bestyrelsesmøde i lørdags (d. 28.04). deltog 6 elever fra de tre uddannelsessteder  KTS, Viborg og Fotografisk Kommunikation  Eleverne har også kommittet sig til at organisere elevarbejde på tværs af de tre udannelsessteder - og de er i gang!  Der er i dag mere end 120 elever organiseret i DJ:Fotograferne.

Så det er surt at kredsen af elever i opslaget er blevet elitær(?). Fagligt Forums samling omkring et DJ for os alle -  er i opslaget tilsyneladende fortolket som "Næsten alle". 

Jeg vil bede om at også fotografeleverne og andre elevgrupper (Film -TV m.f.), får tilbud om at blive inddrages i den vigtige proces med elevorganisering, der både handler om nye elevmedlemmer og fastholdelse


Undskyldning
Det affødte en uforbeholden undskyldning fra forbundshuset, Det var en fejl!
Og nej,  DJ:Fotograferne forlangte ikke det trykte materialet lavet om.

Men der bliver fredsommeligt spurgt til, hvornår lovet bod og bedring, som det mindste, slår igennem på DJs online materialet og  kampagnens andre aktivitet.

Kommentarer