Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Den professionelle hyggefoto vinder

Konkurrencen ”Årets Professionelle Hyggefoto” blev vundet af fotograf Ole Mortensen, Hjerm der er medlem af DJ:Fotograferne

Ole Mortensen

Ole Mortensen Årets hyggefoto


”Dommeren John Liebenberg valgte et andet vinderbillede, men det gør dommere i den slags konkurrencer tit. Så vi valgte at lade folket stemme på de tre nominerede billeder – og her var ingen tvivl om, at Ole Mortensens foto med mænd, der befamler sydfrugter, klart var favoritten. Det osede af storhygge”, siger Jørn Stjerneklar, som sammen med journalist Helle Maj står bag konkurrencen.Offentliggørelsen af

Jyllands-Postens Niels Hougaard kom ind på en sikker 2. plads – og hans billede var da også den sydafrikanske dommers favorit.

”Hygge er ekstremt svært at fotografere, og når det lykkedes, så bør det også belønnes. Det gør Pressefotografforbundet sjældent – og derfor lancerede vi konkurrencen”, siger Jørn Stjerneklar, som håber at finde sponsorer til næste års konkurrence, så præmien kan vokse sig større.

Formand for DJ:Fotograferne siger tillykke til Ole og hygger sige over at professionelle fotografer kan mødes omkring noget så fredeligt som en konkurrence om at illustrere "hygge" i en tid med kniv skarp konkurrence om fotojobs.

Kommentarer