Gå til hovedindhold
Bliv medlem

DEM MØDER DU OGSÅ PÅ FOTOGRAFIETS DAG

Indlæg fra disse tre fotografer understreger fotografiets mangfoldighed som inspiration til nye muligheder

TILMELDING FOTOGRAFIETS DAG  KLIK HER > 
SE PROGRAMMET  KLIK HER >
OM FOTOGRATULA KLIK HER >


 

Ilvy Njiokiktjien
https://www.ilvynjiokiktjien.com/

Ilvy er en uafhængig fotograf og multimedie journalist med base i Holland, repræsenteret af VII Photo Agency og er Canon Ambassadør.

Hun har arbejdet mange steder i verden med fokus på Afrika. Som dokumentarfotograf dækker hun aktuelle emner og nutidige sociale spørgsmål. Hendes arbejde har blandt andet optrådt i The New York Times, Der Spiegel & Stern

Udmærkelser inkluderer en Canon AFJ Award, to priser på World Press Photo og førstepræmie i POYi’s Issue Reporting Multimedia Story.


Under sit arbejde i Sydafrika i 2007 blev Ilvy fascineret af de “born free”, den første generation af unge født efter apartheidens ophør. I løbet af en periode på tolv år skildrede Ilvy dem i sin egen, personlige og intime stil. "Lighed er der på papiret, men et flertal af unge mener, at hvide sydafrikanere stadig har bedre chancer, da arven fra århundreders ulighed stadig er der."

Søren Rønholt
https://roenholt.dk/

Søren har baggrund i det analoge fotografi og har arbejdet som professionel fotograf indenfor mode, portræt og identitet.

Han har igennem de sidste 10 år etableret sig som kunstner, har udstillet på en lang række censurerede udstillinger og er i dag medlem af Charlottenborg Fondens bestyrelse. Søren udgiver podcasten ISO 600 om kunstfotografer i Danmark og er aktiv som underviser.

Søren er aktuel med sin nye bog: “Portraits” på forlaget Seltmann Publishers.

David Bering/ Montgomery
www.montgomery.dk

Montgomery er et visuelt kommunikationsbureau med 10 ansatte, hvor opgaverne spreder sig branchemæssigt fra design og livsstil til hardcore industri og produktion. Til både virksomheder og private kunder.

David Bering, der er kreativ direktør og partner i Montgomery,  har fødevarer og livsstil som sine særlige fokusområder. Sammen med Tv-kok Claus Holm står David Bering blandt andet bag udviklingen af 365 madfilm til Coop pr. år, et hav af madbøger, live-reportager fra kokke-konkurrencer og lige så mange kogebøger, madfilm og portrætter.
 

banner fotografiets dag

Søren Rønholt, llvy Njiokiktjien, MONTGOMERY