Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Deltag i DJs freelance prisundersøgelse

Med undersøgelsen får vi et et billede af markedet og de vilkår freelancere møder i hverdagen vi ikke har haft.

Alle medlemer der er registrete som freelancer har fået mail med link til undersøgelsen. Har du ikke fået denne mail har du enten ikke oplyst en korrekt mailadresse til DJ. Eller også står du ikke registreret som freelancer i vores medlemssystem. 

Begge dele kan du tjekke ved at kontakt medlemsafdelingen i DJ på 33428000. Tjek evt. dit spamfilter.

FAQ om prisundersøgelsen

Hvorfor spørger I til mine priser? Hvad med mig, der kun arbejder på timeløn? Hvem kan deltage? Hvor kan jeg se resultatet? Få svar her

Hvem kan deltage?
Alle, der er registreret som freelancer i DJ, bliver kontaktet via email. Er du ikke pt. aktiv freelancer, skal du ikke deltage.

Undersøgelsen er ikke udtømmende, hverken hvad angår fagligheder, kundesegmenter eller ydelser. Den skal udelukkende ses som en stikprøve, der kan give et fingerpeg om visse markedspriser.

Vi tager med i evalueringen, om undersøgelsen skal udvides i 2017.

Kan andre se mine priser?
Nej, undersøgelsen foretages af Huge Consulting, og alle besvarelser behandles fortroligt

Hvorfor spørger I til mine priser?
Freelancere/selvstændige har gennem længere tid efterspurgt bedre videndeling også på prissætning, sådan som de fastansatte har via vores årlige lønstatistik.

Ved at spørge til dine aktuelle priser på en række kerneydelser, kan vi give et fingerpeg om niveauet i markedet.Undersøgelsen spørger derfor til priser på en række kerneydelser inden for de største kundesegmenter i medie- og kommunikationsbranchen.Resultatet munder ud i en række prisvejledninger.

Prisvejledningerne vil aldrig kunne erstatte din egen research og prissætning, men den kan være ét af de redskaber, du tager i brug, når du skal sætte din pris. 

Hvad med mig, der kun arbejder på timepris?
Hvis du kun arbejder på timebasis, kan du nøjes med at oplyse din(e) timepris(er) og springe resten over. 

Hvor kan jeg se resultatet?
Resultaterne samles i en række prisvejledninger, der til oktober lægges bag log in på DJs hjemmeside. Dem, der har deltaget, får først adgang til resultatet. Herefter får alle freelancere i DJ adgang.

Hvorfor har jeg ikke fået en mail om undersøgelsen?
Enten har du ikke oplyst en korrekt mailadresse til DJ. Eller også står du ikke registreret som freelancer i vores medlemssystem. Begge dele kan du tjekke ved at kontakt medlemsafdelingen i DJ på 33428000. Tjek evt. dit spamfilter.

Selv om jeg angiver 0, beder den om en værdi
De ydelser, du ikke har en pris på, springer du bare over. Du skal så slet ikke skrive noget i det pågældende felt.

Hvorfor har I så få ydelser med?
Vi er helt med på, at det for nogle freelancere kun vil være timelønnen, de kan besvare. Og måske ikke engang det. Vi har været nødt til at skære helt ind til benet og spørge til nogle få ydelser, som vi ved, rigtig mange leverer. Det betyder på ingen måde, at vi tror, det kun er det, I sælger. 

I sælger alt muligt spændende! Det er bare desværre nødt til at holdes meget enkelt, hvis vi skal have nok besvarelser til, at flest muligt får gavn af det. En evt. udvidelse tages med i evalueringen af undersøgelsen.

Fik du ikke svar på dit spørgsmål? Send en mail til DJ

Kommentarer