Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Christopher Morris redder MasterClass i Havana

En alvorlig diskusprolaps har grounded Joachim Ladefoged få dage før de 12 deltagere skal afsted

Det har været med nerverne uden på skjorten de seneste dage, da de blev klart at Joachim af lægerne fik påbud om at ikke at gennemføre en MasterClass i Havana. Men sammen med Joachim er det lykkedes Michael Harder at finde afløseren, der passer til det skarpe koncept på den årlige MasterClass, han står for.

Det blev den amerikanske fotograf Christopher Morris, der ligesom Joachim, er medlem af kollektivet VII, der, på trods af det meget korte varsel, har taget udfordring op.

Christopher har en livslang erfaring inden for flere af fagets genrer og et imponerende CV. 
Han har i mange år arbejdet for internationale medier som konfliktfotograf, men har også i en årrække arbejdet som nyhedsfotograf i Det Hvide Hus. Derudover har Chris beskæftiget sig med både fashion- og portrætfotografi. 

I forbindelse med sit arbejde har han rejst i over 100 lande, og det er en meget rutineret og erfaren fotograf vi vil møde på Cuba. Sidst men ikke mindst har Chris en stor erfaring som underviser, ved talrige tidligere workshops.

Christopher Morris har indenfor det sidste årti udgivet to bøger på forlaget Steidl. Begge værker med blikket vendt hjemad, hvilket titlerne tydeligt afslører; My America (2006) og Americans (2012). Begge udgivelser er stadig tilgængelige, hvis I er interesseret.

Mere om Christopher Morris http://www.christophermorrisphotography.com/ og på http://viiphoto.com/author/christopher-morris/

Kommentarer