Gå til hovedindhold
Bliv medlem

AI kurser for fotografer

DJ:Fotograferne har lige nu 3 gode tilbud i kalenderen til dig der vil vide mere om AI

AI billedeksempler

AI billeder Mikkel Bech

Vi lægger ud med et online tilbud 19. september 2023 16:00-17:00

Her kan du møde Mikkel Bech der også delte ud af sine erfaringer til "Fotografens Fremtid"

WEBINAR – Introduktion til Midjourney

Obs: værd opmærksom på at systemet muligvis stadig skriver d.12 september, det er en fejl den rigtige dato er 19. september.

Bliv klogere på billedskabelse med generativ AI på dette webinar, hvor vi har bedt Mikkel Bech fra BechBox  om at introducere os til processen fra promt til billede. Du vil få et overblik over hvad de forskellige redskaber kan, hvor hurtigt de udvikler sig og hvordan du skal forholde dig til dem som fotograf.

Tilmeld dig helt gratis her
 

Vi følger op med 2 endagskurser for medlemmer af DJ:Fotograferne med Mikkel, et i Aarhus og et i København:

AI – Midjourney og Photoshop for fotografer

02. oktober 2023 10:00-15:00 i Aarhus, tilmeld dig her

10. oktober 2023 10:00-15:00 i København, ikke flere ledige pladser

På kurset vil du blive introduceret til AI og Midjourney, prøve at prompte dine første billeder og blive introduceret til de nyeste AI tiltag i Photoshop 25.0.0, som helt sikkert vil optimere dit workflow og udvide din værktøjskasse. 

Kursusleder er Mikkel Bech fra BechBox, Med en baggrund som både datamatiker og fotograf, har han fingeren på pulsen indenfor de nyeste tendenser omkring AI og hvordan man som fotograf kan bruge det til egne billeder.

Det er et krav at du inden kurset har oprettet en profil på Midjourney og er klar til at prompte dine egne billeder, samt har installeret den nyeste betaversion af Photoshop 25.0.0 på din bærbare computer. Da kurset er kort og intenst kan der ikke bruges unødig tid på teknikaliteter ift. installation af software, så vær sikker på at dit software / hardware fungerer inden kursusstart. 

Tilmelding sker for begge kurser efter først til mølle princippet (der er 12 pladser) . Det er gratis at deltage, dog reserveres der kr. 200 på din konto i ‘No-show-fee’, som fastholdes ved udeblivelse eller efter sidste frist for afbud.

 

Kommentarer

Martin Kaufmann

tor, 09/07/2023 - 07:59

Kære DJ:Fotograferne,
Rigtigt fint initiativ og kursus I har lavet her... og yderst relevant.
Jeg prøvede at tilmelde mig i går, men da var det fuldt booket. Vil det være muligt at sætte ekstra kurser på snarest?
Mange hilsner,
Martin

Kære Martin
Vi arbejder på det, men ja emnet er utroligt relevant og meget populært. Der er lige nu 21 på venteliste i København, men 4 ledige pladser i Aarhus.
God dag
Tonny