Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Årets Pressefoto: Dacapo Mads, og alle de andre

Selv om Mads Nissen løb med 5 priser i Årets Pressefoto, var der også ros og hæder til de mange andre prismodtagere

Der var som sædvanligt en fornøjelse at se opbakningen fra de 3-400 engagerede medlemmer af PF og inviterede gæster, i rammen af Dronningesalen i Den Sorte Diamant på det Kongelige Bibliotek, hvor udstillingen af konkurrencens billeder kan ses i de kommen uger.

Uddelingen af konkurrencens mange anden og førstepriser, blev ledaget af hujen og begejstrede tilråb fra de mange kolleger. Et flot udtryk for kollegialitet i en branche, hvor konkurrencen er ben hård!

Priser til tiden - næsten
Årets prisuddelinger blev yderlig kvalificeret af et tempo, der på engang gav tid til at konsumere de billeder, der blev vist på storskærm, få begrundelserne med og plads til tak fra modtagerene.  En forsinket kulturminister rystede ikke PF formanden Lars Lindskov, der som konferencier, fik styret det hele fint på plads.

Vinderen er...
Og det blev pressefotograf Mads Niessen, fra Berlingske Tidende, der (også) fik den eftertragtede pris. "Årets Pressefotograf".

Det har webmaster Jens Tønnesen på sædvanlig grundig vis skrevet og bragt billeder fra begivenheden PFs web. Du finder artiklerne her.

Kommentarer