Gå til hovedindhold
Bliv medlem

3 meget forskellige fotokonkurrencer

Epson indkalder panorama billeder, Nikon Photo Contest indkalder billeder fra alle digitale platforme og Litauens pressefotografforbund beder om billeder fra fotografer under 30

Dit panoramabillede skal have en bredde og højde hvor bredden som minimum forholder sig 2:1. Læs konkurrencens betingelserne og se konkurrencens hjemmeside her.

Nikon Photo Contest 2014 – 2015.  Nu også for smartphones
Det er for første gang,  at der i alle kategorier i fotografi og video accepteres bidrag fra enhver digital enhed, herunder smartphones. Videoen kategori vil udvide sin accepteret længde på 6-180 sekunder, og vil have et uafhængigt sæt af dommere.

Det faste tema er ”Home”. Nikon beskrver det sådan ”Det er et sted. Det er en følelse. Det er, hvor og hvordan du bor. Det er, hvad du værdsætter, uanset hvor du er”. Der ud over er der også et åbent tema. 

Der kan afleveres i 4 still kategorier og to i video med tidsramme 6 til 80 sekunder. En billedserie i still kategorien må indeholde fra 4 til 58 billeder. 
Der er åbent for indlevering af billeder 2014/09/15 (mandag) -2014/12/15 (mandag) (lukker kl 1:00 Japan standard tid).

Ud over æren konkurreres om priser på mellem 100.000 og 1.000.000 yen (54.000 dkr). Læs mere om konkurrencen her.

Kun for dem under 30
I forbindelse med en fotofestival der finder sted den 24.-26. oktober i Vilnius, der for ottende gang afholdes af det Litauske pressefotografforbund, er der udskrevet en konkurrence som er forbeholdt unge fotografer op til 30. Konkurrencen har titlen 'Homework', hvor danske Søren Pagter fra Fotojournalistuddannelsen i Århus er dommer i  kategorien 'Styrke'. 

Deadline for indlevering af billeder er den 31. juli 2014.
Læs mere om konkurrencen på Lietuvos spaudos fotografų Klubas' hjemmeside.

NB: For alle konkurrencer anbefales det, at man ser vilkårene omkring ophavsret og brugsret godt igennem!

Kommentarer