Gå til hovedindhold
Bliv medlem

10 på MasterClass, Streets of Paris

Bedømmelsesudvalget takker for 23 velunderbyggede ansøgninger og understreger at udtagelsen ikke er en top 10 over ansøgerne, men at valgene er truffet ud fra en vurdering af udbyttet for den enkelte deltager.

Da ansøgningsfristen udløb til årets MasterClass Streets of Paris, var der indsendt 23 ansøgninger. Bedømmelsesudvalget har været alle ansøgningerne grundigt igennem, for at finde frem til de 10 der kan komme med til Paris sammen med Peter Turnley. 

”Det er dejligt, at vi kan sende 10 fotografer af sted, men det trist at skulle frasortere ansøgere, der gerne vil med.  Fotografer der alle vil have udbytte af en workshop” siger Michael Harder fra bedømmelsesudvalget. 

Udvælgelsen er baseret på det indsendte billedmateriale samt ansøgernes begrundelsen for at deltage.  

Carsten Ingemann fra PF der er den anden deltager i udvalget supplerer:  "Vi har frasorteret enkelte, der allerede er på højt niveau, og vi har fravalgt enkelte som er langt fra målet. Samtidig har vi forsøgt at sammensætte et godt hold. Der er altså ikke tale om en top ti liste over de dygtigste fotografer blandt ansøgerne."

Deltagerne i MasterClass Streets of Paris 2012 er:

Anne Vibeke Leth
Carlos S. Alvarez
Jeannette Pardorf
Jens Astrup
Jens Nørgaard Larsen
Jonathan Bjerg Møller
Lene K. Ishøy
Martin Damgård
Sisse Stroyer
Thomas Cato Petersen
 

Kommentarer