Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Medlemstilbud

Opdateret 22.03.2021

To tilbud om eksponering af dig som fotograf

Galleriet og Find-Freelancer.dk er endnu to gode grunde til at blive medlem i DJ:Fotograferne

Galleriet 
På DJ:Fotograferne er en samling af link til medlemmernes egen websider med præsentation af portfolio, video, slide shows og andre billedeproduktioner. Efter sidste nyhedsbrev til medlemmerne, er der nu link til de 94 spændende websteder medlemmerne har bedt om at få registret på Galleriet. Her snuser potentielle kunder rundt blandt de mange forskellige billedeudtryk på fotografernes websteder.

Send en mail, hvis du er medlem og vil have dit websted registreret.

Find-Freelancer.dk 
Et tilbud til alle DJs freelancemedlemmer. Her søger potentielle kunder efter freelanceleverandører til opgaver, der spænder over hele mediespektret.
Bliv synlig for relevante kunder på mediemarkedet gennem FindFreelancer.dk. Når du er logget ind på DJs medlemsnet, kan du som freelancer tilmelde dig, Siden er et af det mest læste opslag på nettet når der skal findes freelancer til medieområdet. Du tilmelder dig og redigerer din profil ved at logge ind på MitDJ her 

+ fordele ved medlemskab

Som medlem af DJ Fotograferne og Dansk Journalistforbund, får du en række medlemstilbud ud over de helt klassiske ydelser omkring løn og arbejde.

Find prisen på tilbud og enkelte opgaver
Som medlem har du adgang til at hente DJs pris og forretningberegner. Med den kan du nemt og enkelt finde balancen til faste- og variable omkostninger, når du regner på tilbud eller skal finde prisen på en enkelt opgave.
Prisberegneren er pt under ombygning. Kontakt evt. DJ på 33428000

Faktureringsservice
Hvis du ikke er selvstændig, men har brug for at kunne sende en faktura, kan du fakturere via bureauet Teknik & Design. Så får dine kunder en faktura, bureauet ordner det hele og udbetaler resten til dig som løn med skattetræk. DJ har indgået en rabataftale med bureauet. Læs mere..

Hjælp til incasso og anden juridisk hjælp omkring dit arbejde
Du har lavet dit arbejde – og så betaler arbejdsgiveren eller kunden ikke. Så er det jo godt at have et forbund til at tage sig af det. DJ fører sager for dig, når du ikke har fået din løn, dit honorar, din pension, din fratrædelsesgodtgørelse, dit tillæg, dine feriepenge eller din erstatning for krænkelse af din ophavsret. Kontakt DJ og spørg efter Jura på 33428000. Læse mere om inkasso her.

Arbejdsmiljø
Stress og konflikthåndtering er blot nogle af de emner du kan få hjælp til hvadenten du er ansat eller freelancer. Læs mere.

Karriererådgivning
Er du kørt træt i dit nuværende job, sidder du i en stilling, som ikke lever op til dine forventninger, eller står du uden job? Så hjælper vi dig videre i din karriere. Læs mere

Fag arrangementer og kurser  
Følg med i Arrangement Kalenderen, hvor der året igennem udbydes en række kurser og arrangementer, der er skræddersyet til medlemmerne! Gå til arrangementskalenderen.

Sommerhuse og ferielejligheder 
Gennem forbundet har du adgang til attraktive ferie huse og lejligheder rundt om i Europa. Læs mere på feriefondens websider.

Kunstnerboliger 
Har du brug for ro til et projekt eller inspiration? Som medlem af DJF har du mulighed for at leje arbejdsbolig i tre af danmarks smukkest områder. Kontakt Dansk Kunstnerråd på 35 38 44 01.

Annoncér billigt i Journalisten
Som DJ freelance medlem, kan du til en yderst fordelagtig pris tegne en annonce i vores fagblad Journalisten, der er en af de mest læst udgivelser på medieområdet. Kontakt: på 33 42 80 23.
 
Gruppeliv & pension i DJ 
Læs om DJs fordelagtige ordninger her.

Forsikringer
Som medlem får du adgang til en række fordelagtige tilbud på forsikringer. Læs mere her.

Pressekort

Som DJ medlem kan man få udstedt et dansk pressekort. 

Hvis du har brug for pressekortet i forbindelse med dit arbejde og

- skal have udstedt pressekort første gang
- skal have fornyet dit pressekort.
- ønsker at få ombyttet dit nuværende pressekort t
- skal have udstedt et erstatningskort.


> Følg dette link til mere om pressekort og bestilling

Medlemsskab

Vil du være medlem, kan du læse mere og tilmelde dig online her.

Fandt du den information du søgte

Dette er ikke en kontaktformular, men feedback til indholdet på siden.
Søger du svar på et konkret spørgsmål? Ring til DJ på tlf. 3342 8000 eller skriv til dj@journalistforbundet.dk