Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

Fotosalon 2023 og generalforsamling DJ:Fotograferne

Hvordan aflæser vi kropsproget hos de mennesker vi møder foran kameraet, og hvordan kan vi ved hjælp af kropsproget understrege den stemning vi ønsker at opnå i vores portrætter? Hvad er den ærlige kvindekrop og hvad foregår der bag kulisserne på landets teatre når fotografen kommer på besøg.

Hvornår

04. marts 2023 10:00-22:00

Hvor

Comwell Aarhus, Værkmestergade 2, 8000 Aarhus

Pris

Fra 100.00 kr.

Type

Arrangement

FotoSalon 2023- ”Kropsproget i fotografiet”

Til dette års FotoSalon skal vi alle blive klogere på hvad kroppen fortæller uden ord, når kropssprogsekspert Pernille Slot åbner ballet med sit ærlige og humoristiske foredrag “DIT ANSIGT SLADRER……OG FØDDERNE FORTÆLLER SANDHEDEN” 

Her får du en “Fong”, af alle de non verbale signaler kogt ind til det essentielle. Lige præcis nok til at du ved mere end de fleste. 

Det polerede kropsideal fylder stadig meget i mediebilledet, men hvad er det polerede og hvad er det ægte kropsbillede? Fotograf Heidi Maximilling fortæller om hendes projekt ”Den ærlige kvindekrop” hvor hun i en årrække har fotograferet kvinder i alle aldre og størrelser, nøgent og ærligt.

Fra det ærlige til det iscenesatte portræt inviterer fotograf Emilia Therese os med i teatret, og tager os med bag kulisserne når hun fotograferer for landets største teatre, hvor hun kreerer flotte og dramatiske teater plakater og nærværende ærlige portrætter af skuespillerne. 

PROGRAM:

kl.10.00-11.00: Dørene åbner til Hotel Comwell i Århus, hvor der serveres kaffe og morgenbrød.

Kl.11.00 – 13.00: Generalforsamling i DJ Fotograferne (kun for medlemmer af DJ)

Kl.13.00 – 14.00: Frokost

Kl.14.00 – 15.00: ”DIT ANSIGT SLADRE….OG FØDDERNE FORTÆLLER SANDHEDEN”. Indlæg med kropspogseksperten Pernille Slot. https://www.pernilleslot.com/

kl.15.00 – 16.00: ”DEN ÆRLIGE KVINDEKROP”. Indlæg med fotograf Heidi Maximilling https://maxmiling.dk/

kl.16.00 – 16.30: Kaffe og kage pause

kl.16.30 – 17.30: ”TEATER FOTOGRAFIET”. Indlæg med fotograf Emilie Therese  https://www.emiliatherese.dk

kl.17.30 - 18.00: Afrunding og tak for i dag

kl.19.00: Middag på Hotel Comwell

Pris:
Medlemmer: 300 kr. 
Elever og studerende 100 kr. 

Betalingen dækker deltagelse i hele arrangementet med mad - og overnatning, hvis man bor uden for Århusområdet.

Alle medlemmer af DJ:Fotograferne der deltager i generalforsamlingen, kan få dækket deres transportudgifter, svarende til billigste offentlige transport. 

Deltagelse i generalforsamlingen alene kræver ikke tilmelding.

Øvrige medlemmer af Dansk Journalistforbund: 300 kr. for selve konferencen med middag ( kræver tilmelding) - dog uden Hotel og transport.