Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

Fotografens Fremtid

Hvordan ser fotografens fremtid ud i en hastig udvikling af digital intelligens, som ved hjælp af AI kan kreere virkelighedstro billeder. Vil fotografens arbejde i fremtiden være 100% bag ved skærmen designe billeder via ord, eller vil det rigtige billede stadig have sin berettigelse så fotografen kan lave en rentabel forretning?

Ida Schmidt

Hvornår

02. juni 2023 09:30-16:30

Hvor

DMJX, Emdrupvej 72, 2400 København NV

Pris

Gratis (No-show-fee)

Type

Konference

Alt dette og meget mere vil vi prøve at få svar på, når vi sammen kigger ind i krystalkuglen og ser på fremtidens medietendenser. Vi har allieret os med Danmarks førende medie fremtidsforsker, Sofie Hvitved fra Instituttet for Fremtidsforskning, hun vil stille skarpt på de udfordringer og tendenser fotografer – og hele mediebranchen, står overfor når den digital intelligens rykker ind bag skrivebordet.

Hvordan skaber man en rentabel forretning som fotograf, som også er i stand til at følge med ind i fremtiden? Fotograf Mikkel Mortensen fra Yellows har opbygget et stærkt forretningskoncept bestående af et fotograffællesskab indenfor high-end møbelfotografering, video og udlejning. Han vil komme med sit bud på hvordan han vil fremtidssikre sin virksomhed, og hvordan han ser på de udfordringer de står overfor i et meget omskifteligt mediebillede.

AI er kommet for at blive, men er det en kollega eller en konkurrent? kan vi egentlig bruge AI til at blive endnu bedre fotografer og hvor god er teknologien egentlig? Mikkel Bech fra BechBox er den sjældne blanding af både datalog og fotograf, og med passioneret nysgerrighed følger og udforsker han den nyeste teknologi. Han kommer med sit bud på hvordan han ser fotografens fremtidige arbejde, og viser hands on hvordan AI kreerer virkelighedstro billeder på få minutter.

Dagen afsluttes med paneldebat, fyraftensøl og kollegialt netværk. 

Det vil også være muligt at deltage online.

Dagens program:

Start 9.30 – Registrering, kaffe og croissant
Kl.10 – 12 – Oplæg og workshop med Sofie Hvitved

www.cifs.dk og https://www.sofiehvitved.dk/ 

kl.12 – 12.45 – Frokost

kl.12.45 – 13.30– Oplæg med Mikkel Mortensen

https://yellows.dk

kl.13.30-13.45– kort pause
kl13.45 – 14.45 – Oplæg med Mikkel Bech

https://www.bechbox.com/

14.45 – 15.10 – kaffe/kage pause
15.10 – 15.40 – Panel debat med oplægsholderne og publikum 
15.40 – 16.30 – Fyraftensøl og kollegialt netværk