Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

AFHOLDT. Invitation: Ny digital platform for fotografer – muligheder eller nye udfordringer?

Folkene bag billedbasen Indieframe, vil møde professionelle fotografer, for at præsentere deres nye koncept for salg af fotografers billeder online verden over, samt høre de profesionelle fotografers input til deres tiltag.

Indieframe

Indieframe

Hvornår

06. juni 2018 17:30-19:30

Hvor

Journalisternes hus - Gl. Strand 46, 1202 København K

Pris

Gratis, men kræver tilmelding


IndieFrame blev grundlagt i 2016 af Cecilia Valsted og Lars Brask, to erfarne dokumentarfilmfolk med det formål at skabe en mere diversificeret og demokratisk nyhedsstrøm i lokale og internationale medier. Baggrunden var en række oplevelser i deres dokumentar arbejde, hvor både ophavsrettigheder og betaling forduftede i den kultur, der omgiver dokumentarfilm produktion. 

"I en tid, hvor mediernes magt ændrer sig hurtigt, og propaganda og alternative fakta spredes, ønsker vi at skabe et mere autentisk og demokratisk mediebillede inspireret af folks perspektiv.
Vi er en uafhængig digital distributionsplatform, der bringer indholdsskaberen og medierne sammen. Med hvert køb tjener du 80% og beholder rettighederne, mens vi holder 20% for at opretholde den åbne og kommercielle platform. Få opdaget af de førende medieforretninger rundt omkring i verden og tildelt til at dække brudhistorier. Nyd friheden til at uploade dit indhold uden grænser”.


IndieFrame arbejder for tiden på at skabe en platform, hvor der er tydelig forskel på professionelle fotografier og mere brugergeneret indhold. 

I TV programmet ”I løvens hule” 2018 gik Lars Brask og Cecilia Valsted, ud af døren sammen med investor Christian Stadil der investerede 1,5 millioner kr. i projektet.  
Indieframe har nu er nået en fase, hvor Cecilia og Lars godt vil i dialog med professionelle fotografer fra alle dele af branchen.
”Vi har brug for dialogen for at bliver klogere og vil gerne tilrette vores platform efter de behov, der er hos dem der leverer billederne”, fortaler Lars og Cecilia. - og med denne baggrund inviteres til dialog møde.

Med venlig hilsen

DJ:fotograferne og Pressefotografforbundet.


------

Vært: Lars Lindskov, PF og Peter Thornvig, DJ-fotograferne

Dato: 6. juni 2018, kl. 1730-1930.

Sted: Dansk Journalistforbund, Gammel Strand 46, 1202 København K

Plads til: 22 deltagere.

Varighed: kl. 1730-1930. Der serveres en sandwich.

Arrangementet er gratis, men kræver tilmelding.