Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Bliv medlem

Et medlemskab af DJ:Fotograferne er valget af faglig organisation, når man som professionel leverer visuelt indhold til trykte-, digitale-, kommercielle og nyhedsmedier.

DJ:Fotograferne varetager medlemmernes interesser omkring uddannelse, efteruddannelse, ophavsret, og informere om udvikling i faget og deltager i arbejdet omkring medlemmerne arbejdsvilkår som fastansatte eller selvstændige freelancere.

 DJ:Fotograferne arrangerer bl.a. uddelingen af "Fotogratula - Dansk fotografis ærespris" og afholdelse af udstillingen STATUS:15.

Hvem kan optages


Fastansatte og freelance fotografer, der overvejende er beskæftiget inden for områderne: reklame, nyhedsformidling, kommunikation, information, og fototeknik, kan optages. 
Fotografer der overvejende beskæftiger sig med nyhedsformidling, kan også søge optagelse i PF (Pressefotograf Forbundet). 

Læs optagelsesbetingelser og meld dig ind her.

Allerede medlem af DJ?

Medlemmer af DJ, der er beskæftiget med fotografi eller fotorelaterede funktioner, kan optages som "O" medlem.
 Medlemmer af DJ, der er beskæftiget med fotografi, og er medlem af en medarbejderforening, eller andre der af interesse ønsker optagelse kan optages som "I" medlemmer.Når du er medlem


Betalingsservice - så går det helt automatisk. Sammen med det første girokort sender vi dig en tilmelding til Betalingsservice. Hvis du tilmelder dig Betalingsservice slipper du helt for at skulle bekymre dig om de ændringer i kontingentet, som vi nævnte ovenfor.Ophavsret


Specialgruppen varetager administrationen af kollektive rettighedsmidler, der modtages fra Copydan på vegne af rettighedshavere inden for gruppens fagområde. Det giver bl. a. mulighed for at søge støtte til studierejser, konferencer m.m.
 Læs mere om ansøgninger til ophavsretsfonden.

Pressekort


Som medlem af Dansk Journalist Forbund vil du modtage et pressekort. For at dette kan ske, skal du indsende en kopi af din dåbs- eller navneattest (med dit nuværende navn) sammen med medlemsnummer og et pasfoto. 
Du skal være opmærksom på, at Pressekortet er et arbejdsredskab, og at misbrug derfor kan medføre inddragelse af kortet.Ekstra fordele ved et DJ-medlemskab


Læs mere her.

Kontakt

djfotograferne@journalistforbundet.dk eller ring (+45) 33 42 80 00.
 

Fandt du den information du søgte

Dette er ikke en kontaktformular, men feedback til indholdet på siden.
Søger du svar på et konkret spørgsmål? Ring til DJ på tlf. 3342 8000 eller skriv til dj@journalistforbundet.dk