Gå til hovedindhold
Bliv medlem

NY – Via Lombardia, Anzio, Italien

Lejlighed i gå-afstand fra strand og alle de øvrige herligheder i den italienske middelhavsby

Via Lombardia

Luca

Lejligheden ligger i en nyere treetagers ejendom på Anzios nordkyst. Den er på 84 m2, ligger på 2. sal og har to balkoner og adgang til en fælles tagterrasse.

Området med ferieboligen nord for Anzios centrum har sit eget liv med barer, badestrande og indkøbsmuligheder. Som mange andre steder i Italien er der i sommerferieperioden, juli og august, et livligt ferieliv.

Der er egen parkeringsplads under huset med ferieboligen, så der er ikke problemer med at få en bil parkeret.

Ejendommen med lejligheden ligger højt i et område, hvor der er adgang ned til en fantastisk badestrand. I det nære område er der butikker og barer. I gå-afstand mod syd ligger Anzios havneby med forretninger, restauranter og en aktiv fiskerihavn. Middelhavet kan ses fra balkonen og den store fælles tagterrasse lige over lejligheden.

Anzio havn

P Thornvig

Kun få minutter fra en af Anzios bedste badestrande ligger denne feribolig i et stille kvarter.

Parkering er altid en udfordring. Især i den Italenske højsæson. Men til denne lejlighed der er en gratis P-plads under ejendommen, der også gør ferieboligen til et godt udgangspunkt for at tage på opdagelse blandt de mange italienske oplevelser,  kulturelle som gastronomiske, denne del af Italien er rig på.

Lejemålet har aircondition. Der er to badeværelser - et med karbad og et med brus samt en vaskemaskine. Der er åbent køkken med spiseafdeling. Køkkenet har køleskab med frys, kogeplade, køkkengrej og service. Der er stue og to soveværelser - et med to enkeltsenge og et med dobbeltseng.

Dette lejemål kan bookes hele året.

DJFerie råder over endnu en feriebolig i Anzio. Find den her.

 

Mere om lejemålet

Ferieboligen

Ferieboligen er på 84 m2 med to balkoner, hvorfra man kan se Middelhavet, samt adgang til stor tagterrasse. Se billeder herunder.

Adgangen til lejlighed og badestrand er uden elevator.


Her er plads til op til 4 personer fordelt på to soveværelser.  
Derudover er der to badeværelser, åbent køkken med spiseafdeling og en opholdstue ud til balkon.

Til og fra

Med lejet bil fra Roms lufthavn er der ca. 60 km til Anzio.

Med tog fra lufthavnen, skal der skiftes på Rom Termini til Nettuno. Toget fra lufthavnen til Termini tager ca. 25 minutter, og turen fra Termini til Anzio tager ca. en time. Billigst er bus fra lufthavnen til Termini og derfra tog til Anzio. 

Der er bus fra stationen i Anzio til et stoppested lige uden for ejendommen. De nye og airconditionerede busser kører cirka hvert kvarter, og turen tager seks minutter. Billetterne købes i aviskiosken på stationen, og når den er lukket i baren ved siden af. Når man er over 70 år er det gratis. Der er en app  "BUSCOTRAL" , hvor man kan se præcist, hvornår den næste bus kører.

Fra stationen i Anzio er der cirka 15  minutters gang til ferielejligheden.
Fra lejligheden er der cirka 20 minutters gang til centrum ved havnen i Anzio.

Der er ikke taxa i Anzio. 

Område med alle Italiens herligheder

Anzio er en aktiv fiskerihavn, der ligger i  "skyggen" af ruinerne af kejser Neros engang storslåede sommervilla. Selv om Nero for længst er væk, og sommervillaen kun er til at ane, har Anzio været mange romeres foretrukne feriested i mange år.

Havnen er levende med mange fiskerbåde, der dagligt bringer frisk fisk og andre af Middelhavets lækkerier til de mange restauranters menukort. Men du kan også købe frisk fisk på havnen, hvis du selv vil kokkerere.

I Anzio er der marked om onsdagen. Udover de ugentlige markeder er der mange muligheder for indkøb i små specialforretninger og i supermarkeder, hvor det meste kan nås på gå-ben inden for 15 minutter. 

Naboyen Nettuno er en gammel fæstningsby med en pittoresk og levende bykerne. I Nettuno er der marked om torsdagen. Der går busser til Nettuno  bl.a. fra stationen i Anzio.

I begge byer finder man mindesmærker fra de allierede styrkers 40.000 mand store landgang på kysten under 2. verdenskrig, i januar 1944, som kostede 10.000 soldater livet.

Særligt for denne lejlighed

Skiftedag er lørdag.

Lejen er inkl. sengetøj, viskestykker, håndklæder og el.

For slutrengøring betales 80 €.

 • Imobilia

 • Imobilia

 • Imobilia

 • Imobilia

 • Imobilia

 • Imobilia

 • Luca

 • Luca

 • Imobilia

 • Imobilia

 • Imobilia

Fandt du den information du søgte

Dette er ikke en kontaktformular, men feedback til indholdet på siden.
Søger du svar på et konkret spørgsmål? Ring til DJ på tlf. 3342 8000 eller skriv til dj@journalistforbundet.dk