Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Storbyferie i Rom

Rummelig og lys lejlighed på Via Laura Mantegazza, tæt på Roms herligheder.

Rom

Peter Thornvig

 

I dette hjørne af området Trastevere møder man italiensk hverdag med et godt udgangspunkt i den rummelige og lyse lejlighed.

Lejligheden

Den 80 kvadratmeter store lejlighed med seks sengepladser har aircondition. Sovepladserne er fordelt på to soveværelser og en dobbelt sovesofa i stuen.  

Lejligheden består af en entre, stue, to soveværelser, badeværelse, et stort spisekøkken med opvaskemaskine og mikroovn mv. Der er 28 lejligheder i ejendommen der har elevator. De øvrige beboere i ejendommen er overvejende italienere.

Der er TV og WiFi i lejligheden.
 

Til og fra

Fra lufthavnen med tog eller bus til banegården, Termeni. Herfra tager du med bus eller sporvogn. Tag i retning mod Piazzale Enrico Dunant.

Parkering er nærmest umulig i nærområdet.

Området

Syd for Vatikanet ligger området Trastevere. I den del af Trastevere, hvor lejligheden ligger på Via Laura Mantegazza, er man tæt på den italienske hverdag med meget få turister. Her er der både indkøbs- og spisemuligheder. 

Til fods kan man nå alle de centrale dele af Rom inden for ca. 50 minutter. Med sporvogn lander man i det centrale Rom på 10 til 15 minutter. Sporvognen kører fra Piazzale Enrico Dunant - for enden af Via Laura Mantegazza. Her er der også flere muligheder for indkøb. 

Vær opmærksom på rabatmuligheder på forskellige turistbilletter, der dækker hele Rom.

Særligt for lejligheden

Linned og sengetøj er i lejligheden.

Skiftedag lørdag.

Flere billeder fra lejligheden og området:

 

Fandt du den information du søgte

Dette er ikke en kontaktformular, men feedback til indholdet på siden.
Søger du svar på et konkret spørgsmål? Ring til DJ på tlf. 3342 8000 eller skriv til dj@journalistforbundet.dk