Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Om DJferie og Ferieforeningen

DJferie (Journalisternes Feriefond) udlejer ferieboliger til medlemmerne af Dansk Journalistforbund.

DJferie er drevet af forbundsmedlemmer, der på frivillig basis varetager drift, vedligeholdelse og udvikling af kataloget med ferieboliger i Danmark, Tyskland, England, Frankrig og Italien. Det sikrer, at DJ-medlemmer kan leje ferieboliger til fordelagtige priser. De fleste hele året rundt.

Siden feriefonden blev stiftet i januar 2000 som en erhvervsdrivende fond, har den administreret, anskaffet og indrettet ferieboliger for forbundets medlemmer i Danmark og udlandet. Dette arbejde udføres af en fondsbestyrelse, der består af medlemmer af forbundet, valgt og indstillet af Journalisternes Ferieforening, samt et medlem, der ikke har tilknytning til fondens stifter (DJ Kreds 1).

Arbejdet i fondsbestyrelsen er ulønnet.

Bestyrelsen i DJferie pr. november 2023

Fotograf Peter Thornvig, formand (FU)
Journalist Mie Sparre, næstformand (FU)
Journalist Frederik M. Juel, kasserer (FU)
Grafisk designer Karen Hedegaard
Journalist Karsten Himmelstrup
Journalist Helle Kastholm
Fotograf Henrik Louis Simonsen
Journalist Silja Smith

Ferieforeningen

Journalisternes Ferieforening er den demokratiske fødekæde for feriefonden.

Siden oprettelsen i 1999 har ferieforeningens bestyrelse valgt og indstillet medlemmer af feriefondens bestyrelse og været et forum for medlemsindflydelse på udbuddet og indretningen af ferieboliger for medlemmer af Dansk Journalistforbund.

Alle medlemmer af forbundet er samtidig medlemmer af ferieforeningen og kan både stemme og stille op ved valg til foreningens bestyrelse på den årlige generalforsamling. Der opkræves ikke kontingent, så foreningen har ikke egne midler til disposition. Dens udgifter ved møder afholdes af feriefonden.

Referat fra generalforsamling i Ferieforeningen 2023

Referat fra generalforsamling i Ferieforeningen 2020