Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Storeferiedag 2022

Hvilke ferieboliger prioriterer du til sommerferien?
Du kan lægge fem lodtrækningsønsker ind i bookingsystemet. Udtrækning af vindere sker i to runder. Kl 08.00 og kl. 13.00

Terninger og raflebæger

Peter Thornvig

I januar 2022 åbnes der for at oprette op til 5 ønsker til ferieboliger i sommerperioden (uge 27 til og med uge 32).

Der lukkes for indgivelse af ønsker dagen før lodtrækningen på Storeferiedag .

Kl. 08.00 får vindere besked om 1. lodtrækning.
Hvis man
har været heldig at få den ønskede booking, skal den bekræftes (betales) inden kl. 13.00 samme dag. Ellers går ferieboligen videre til næste medlem, som så skal bekræfte inden kl. 18.00 samme dag.

Herefter åbnes de låste sommeruger for booking efter først til mølle princippet.

Deltagere i lodtrækningen er medlemmer af DJ, der er oprettet i DJferies bookingsystem.

Sådan gør du:
* Gå til bookingsystemet og klik på Log på og Log på systemet.
Er du ikke oprettet så klik på Opret bruger og følg vejledningen.
* Når du er logget på, har du mulighed for at registrere dine ønsker. Du kan registrere 5 ønsker i alt.
* Find den feriebolig og periode, du vil lægge et ønske ind på og klik herefter på knappen Ønske. Når du lægger et ønske ind, har du mulighed for at vælge prioriteringsrækkefølgen fra 1 til 5, hvor 1 er det, du helst vil vinde, hvis du bliver udtrukket. Du kan følge med i, hvor mange ud over dig selv, der har ønsket samme feriebolig/periode – kig på farven i kalenderen.
* Du kan ændre dine ønsker under Mine bookinger under fanen Mine ønsker.

Bliver dit ønske udtrukket i lodtrækningen
* Vi giver dig besked via mail, hvis du bliver udtrukket i lodtrækningen, og herefter skal du betale 1. rate inden kl. 13.00, hvis du ønsker at beholde din vunde periode.
* Vinder du i runde 2, har du indtil kl. 18.00 til at betale 1. rate. Betaler du ikke inden tidsfristen, vil bookingen blive frigivet, så andre har mulighed for at booke perioden. Systemet åbnes op for booking først-til-mølle kl. 18.00.

FAQ

Hvor mange forskellige ønsker er der pr. medlem?

Du kan ønske fem forskellige ferieboliger.

Bliver mulige vindere af 2. runde udtrukket med det samme?

I princippet ja, forstået på den måde, at vi systemmæssigt kun har en lodtrækning, hvor systemet udtrækker dem der i første omgang vinder, og så alle dem som taber. Alle dem, som taber, vil i princippet have mulighed for at vinde i runde 2.

Hvordan foregår 2. lodtrækningsrunde?

Når vi kører 2. runde, så foregår dette helt manuelt, d.v.s. efter første lodtrækning lukker vi systemet for booking, så brugerne ikke kan booke. Inden kl. 13.00 skal de, som har vundet, gå ind og betale.

Kl. 13.00 checker vi systemet, og dem, som ikke har betalt, sletter vi og booker til den person, som står først på listen over tabte ønsker, og som har ønsket netop denne periode/feriebolig.

Kl. 18.00 checker vi en gang mere, om dem, som vi har oprettet bookinger til, har betalt, og har de ikke betalt, sletter vi deres booking. Herefter åbner vi op, og der kan nu bookes først-til-mølle.

Hvordan registrerer man et ønske til en feriebolig?

Man ønsker lidt på samme måde, som man booker, d.v.s. i stedet for at der står Book står der Ønske på knappen, når man har valgt perioden. Se nederst i dokumentet, hvor vi har sat en forklaring ind. Vi kan lave en lignende informationsside med jeres billeder etc. og lægge den i menuen, så folk kan klikke og se, hvordan de gør.

Kan man ændre registrerede ønsker?

Man prioriterer selv sine ønsker, og efterfølgende kan man gå ind under Min side og ændre prioriteringsrækkefølgen eller slette dem igen og oprette nye ønsker.

Kan man vinde mere end én feriebolig?

Nej.

Kommentarer

pernille Rølle

lør, 04/17/2021 - 11:17

Kære DJ
Hvilken dato i 2022 er Storeferiedag?

Vh Pernille