Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

STOREFERIEDAG

Der er rift om DJferies ferieboliger, især i sommerhøjsæsonen. Derfor fordeles ferieboligerne i ugerne 26–32 ved lodtrækning på STOREFERIEDAG, som afvikles hvert år i januar. Fra 2023 er efterårsferien (uge 42) også med i lodtrækningen

Terninger og raflebæger

Peter Thornvig

STOREFERIEDAG afvikles i januar måned. Her sker fordelingen af ferieboliger i sommerhøjsæsonen uge 26–32 via lodtrækning, der afvikles i bookingsystemet, hvor hvert medlem har et lod. Fra 2023 er efterårsferien (uge 42) også med i lodtrækningen.

For at komme med i lodtrækningen om feriebolig skal medlemmerne i dagene op til STOREFERIEDAG angive op til fem prioriterede ønsker til en feriebolig i perioden.

De medlemmer, som var heldige i lodtrækningen og fik en feriebolig i sommerhøjsæsonen i 2022 (uge 26-32), vil ikke kunne deltage i lodtrækningen i 2023.

Deltagere i lodtrækningen er medlemmer af DJ, der er oprettet i DJferies bookingsystem.

Husk, at resten af året, bortset fra uge 26–32 (og fra 2023 også uge 42), kan du leje en feriebolig et år frem i tiden.

STOREFERIEDAG 2022
I 2022 blev STOREFERIEDAG afviklet den 19. januar. Ialt 476 brugere havde lagt ønsker ind, heraf var der 73 brugere, som fik en feriebolig, og 403, der ikke fik en feriebolig.

STOREFERIEDAG afvikles næste gang i januar 2023, hvor der trækkes lod om ferieboliger i uge 26-32 og uge 42.

Sådan registrerer du dine ferieønsker
OBS: DJferie udsender nyhedsbrev, når STOREFERIEDAG i januar nærmer sig, og meddeler de nøjagtige datoer for, hvornår man skal registrere sine ferieønsker. Det vil typisk være ugen op til STOREFERIEDAG, at man kan registrere sine ønsker.

* Du kan registrere dine ønsker til feriebolig i ugen op til STOREFERIEDAG.
* Gå til bookingsystemet og klik på Log på og Log på systemet.
Er du ikke oprettet, så klik på Opret bruger og følg vejledningen.
* Når du er logget på, har du mulighed for at registrere dine ønsker. Du kan registrere 5 ønsker i alt.
* Find den feriebolig og periode, du vil lægge et ønske ind på, og klik herefter på knappen Ønske. Når du lægger et ønske ind, har du mulighed for at vælge prioriteringsrækkefølgen fra 1 til 5, hvor 1 er det, du helst vil vinde, hvis du bliver udtrukket. Du kan følge med i, hvor mange ud over dig selv, der har ønsket samme feriebolig/periode – kig på farven i kalenderen.
* Du kan ændre dine ønsker under Mine bookinger under fanen Mine ønsker.

Bliver dit ønske udtrukket i lodtrækningen
* På STOREFERIEDAG giver vi dig besked via mail, hvis du bliver udtrukket i lodtrækningen, og herefter skal du betale 1. rate inden kl. 13.00, hvis du ønsker at beholde din vundne periode.
* Vinder du i runde 2, har du indtil kl. 18.00 til at betale 1. rate. Betaler du ikke inden tidsfristen, vil bookingen blive frigivet, så andre har mulighed for at booke perioden. Systemet åbnes op for booking først-til-mølle kl. 18.00.

FAQ

Hvor mange forskellige ønsker er der pr. medlem?

Du kan ønske fem forskellige ferieboliger.

Bliver mulige vindere af 2. runde udtrukket med det samme?

I princippet ja, forstået på den måde, at vi systemmæssigt kun har en lodtrækning, hvor systemet udtrækker dem der i første omgang vinder, og så alle dem som taber. Alle dem, som taber, vil i princippet have mulighed for at vinde i runde 2.

Hvordan foregår 2. lodtrækningsrunde?

Når vi kører 2. runde, så foregår dette helt manuelt, d.v.s. efter første lodtrækning lukker vi systemet for booking, så brugerne ikke kan booke. Inden kl. 13.00 skal de, som har vundet, gå ind og betale.

Kl. 13.00 checker vi systemet, og dem, som ikke har betalt, sletter vi og booker til den person, som står først på listen over tabte ønsker, og som har ønsket netop denne periode/feriebolig.

Kl. 18.00 checker vi en gang mere, om dem, som vi har oprettet bookinger til, har betalt, og har de ikke betalt, sletter vi deres booking. Herefter åbner vi op, og der kan nu bookes først-til-mølle.

Hvordan registrerer man et ønske til en feriebolig?

Man ønsker lidt på samme måde, som man booker, d.v.s. i stedet for at der står Book står der Ønske på knappen, når man har valgt perioden. Se nederst i dokumentet, hvor vi har sat en forklaring ind. Vi kan lave en lignende informationsside med jeres billeder etc. og lægge den i menuen, så folk kan klikke og se, hvordan de gør.

Kan man ændre registrerede ønsker?

Man prioriterer selv sine ønsker, og efterfølgende kan man gå ind under Min side og ændre prioriteringsrækkefølgen eller slette dem igen og oprette nye ønsker.

Kan man vinde mere end én feriebolig?

Nej.