Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Enghuset på Bobbevej, Bornholm

Peter Thornvig Enghuset på Bobbevej, Bornholm

DJferie i Danmark

En historisk perle. Feriehuset Ravelinen er en del af fæstningsværket, der udgør bebyggelsen på Christiansø. 50 m fra huset ligger en klippestrand, indkøbsmulighed og øens kro.

Ravelinen, Christiansø

Nils Meilvang

Det store og rummelige hus på Bornholm er beliggende på en stor ugeneret grund med en fantastisk udsigt over havet. Gennemgik større renovering i 2014.

Salenehuset

Peter Thornvig

Det smukke gamle bindingsværkshus fra sidste halvdel af 1800-tallet ligger på en stor grund med pragtfuld udsigt over Østersøen. Gudhjem ligger kun 2 km fra huset.

Enghuset

Peter Thornvig

Det smukke stråtækte træhus kan være ramme for sommerferie med udsigt til Vesterhavet eller vinterferie med ture langsstranden eller hygge foran en knitrende brændeovn.

Skortstenen

Svend Due Mikkelsen

Sommerhus til helårsbrug, der bl.a. byder på 3 golfbaner, det historiske Dybbøl, en tur over grænsen til Tyskland, en fantastisk badestrand og mange andre spændende aktiviteter.

Als

Henrik Louis Simonsen

Nyrenoveret helårshus fra 1920 beliggende på Strandvejden i Allinge. Huset kan kan lejes af medlemmer i perioden juli august. I den øvrige periode disponeres huset af DJ som refugie.

Villa Allinge

Peter Thornvig