Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Stor familiejelighed i Anzio

**Ejendomskomplekset med Domus Priora, skal gennemgå nogle lovbestemte undersøgelser med henblik på renovering. Meget italiensk kan udlejer ikke få oplyst terminer eller omfang af undersøgelserne. Indtil videre må vi derfor suspendere udlejningen for dette lejemål. Når vi ved mere vil det fremgå på DJferies websider **

Domus Priora, Anzio ligge i gå afstand fra strand og alle de øvrige herligheder i den italienske middelhavsby

Domus Priora i Anzio

Luca Domus Priora i Anzio

Flere sammen på ferie i Anzio-Netuno,

Domus Priora i Anzio, er højt beliggende med udsigt over Anzio. Her er  skyggefulde pinjetræer, og man er tæt på vores Anzio-Nettuno lejlighed, tæt på stationen, stranden, indkøbsmuligheder og andre italienske herligheder der ligger så man i sommertrængslen i juli-august også har det hele i gå-afstand fra lejligheden.
Lejemålet  kan bookes året rundt i perioden  marts til oktober. Sommerferie ugerne vil indgå i  Storeferiedag.

Lejligheden

Her er der plads  op til 6 + 2,5 personer, fordelt på tre soveværelser og en dobbelt sovesofa i den ene stue, samt en barneseng.

Der ud over er der to badeværelser,  køkken med god plads og opvasker. To store opholdsrum med spiseplads. På den store dejlige terrasse, er der grill og sidepladser, samt parkering lige ved lejligheden bag låst port.

 

Område med alle Italiens herligheder

Anzio er en fiskerihavn med mange små både og selvfølgelig frisk fisk på restauranternes menukort. Du kan også købe frisk fisk på havnen, hvis du selv vil kokkerere. Her finder man også ruinerne af kejser Neros sommervilla.

I Anzio er der marked om onsdagen. Udover de ugentlige markeder er der mange muligheder for indkøb i små specialforretninger og i supermarkederne. Man kan bl.a. leje scooter i Anzio,  - og det meste kan på gå-ben nås inden 15 minutter. 

Naboyen Nettuno er en gammel fæstningsby med en pittoresk og levende bykerne. I Nettuno er der marked om torsdagen. 
Her finder du blandt andet vaskeri og cykelsmed.

I begge byer finder man mindesmærker fra de allierede styrkers 40.000 mand store landgang på kysten under 2. verdenskrig, januar 1944, som kostede 10.000 soldater livet.

Til og fra

Med lejet bil fra Roms lufthavn er der ca. 60 km til Anzio.

Med tog fra lufthavnen, skal der skiftes i Rom, Termini til Nettuno. Toget fra lufthavnen til Termini tager ca. 25 min og turen fra Termini til Anazio tager ca. 1 time. Billigst er bus fra lufthavnen til Termini og derfra tog til Anzio. 

Fra stationen i Anzio er der ca. 5  minutters gang til ejendommen. 

Særligt for denne lejlighed

Skiftedag er lørdag.

Lejen er inkl. sengetøj, viskestykker, håndklæder og el.

For slutrengøring betales 80€

Plantegning af lejemålet

VV 3 værelser (rød) 2 badeværelser (blå), køkken, stuer og stor terrasse (grøn).

Fandt du den information du søgte

Dette er ikke en kontaktformular, men feedback til indholdet på siden.
Søger du svar på et konkret spørgsmål? Ring til DJ på tlf. 3342 8000 eller skriv til dj@journalistforbundet.dk