Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu
Anzio

Peter Thornvig Middelhavet ved Anzio ferieboligen

DJferie

DJferie har ferieboliger i Danmark, Tyskland, England, Frankrig og Italien. De fleste ferieboliger kan lejes året rundt til fordelagtige priser.

Særligt omkring Corona
I de danske ferieboliger skal man, for at mindske smitterisikoen, ud over sengelinned, indtil videre selv medbringe dyner og hovedpuder. DJferie sørger for at rullemadrasser udskiftes mellem hver udlejning, og har bedt rengøringen om særlig rengøring af kontaktflade så som håndtag på køleskab, på toilet m.m.
I de udenlandske  ferieboliger har vi bedt om at rullemadrasser m.m. veksles mellem hver udlejning, og har bedt rengøringen om særlig rengøring af kontaktflade så som håndtag på køleskab, på toilet m.m.

  • Peter Thornvig

  • Henrik Louis London

  • G. Hansen

  • P Thornvig Ekkodalen

Peter Thornvig

VI ER PÅ UDKIG EFTER NYE FERIEBOLIGER

Dem man ikke finder som hyldevarer, dem der har særlige kvaliteter som feriebolig - til en fornuftig pris. Har du konkrete bud på noget, der opfylder dette, må du meget gerne kontakte DJferie

Miniferier - I perioder vil det være muligt at booke miniferier til reducerede priser fra: torsdag til søndag, onsdag til søndag og tirsdag til søndag. Disse kan først ses i Booking 14 dage før aktuelle leje perioder.

Tilbud - Der kan i udvalgte perioder være særligt nedsatte priser for DJ-medlemmer. Følg med i nyheder fra DJferie og på vores lukkede Facebook

Storeferiedag, booking af sommerugerne - fredag d. 17. januar 2020 fra kl. 08.00, kan de attraktive sommeruger i perioden uge 27 til og med uge 32 i, bookes som "Først til tasterne".

Få rejsetip og læs andre medlemmers oplevelser på deres DJferie.