Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

DJ RUC

Journaliststuderende på RUC

 

DJ RUC er studenterorganisationen for journaliststuderende på RUC. Vi er en frivillig, ulønnet bestyrelse, som arbejder for kvalitet i uddannelsen, en lærerig praktik og stærke faglige og sociale arrangementer.

DJ RUC består af en frivillig bestyrelse, hvor du selv kan stille op og som vælges blandt medlemmerne på en generalforsamling hvert halve år.

Vi arbejder for at sikre en god uddannelse, et godt studiemiljø, en tryg og lærerig praktik og et stærkt, dynamisk forbund, hvor de studerende medlemmer bliver hørt.

DJ RUC samarbejder med forbundets andre studenterorganisationer for at sikre bedst mulige resultater for de studerende. Dette samarbejde faciliteres af vores samarbejdsforening Danske Mediestuderende. Sammen laver vi Kravling, Medielejr og en lang række andre faglige og politiske aktiviteter, hvor det er bedst at stå sammen. 

DJ RUC uddeler legater til studierejser, reportageture, deltagelse i konferencer mm. Ansøg om legat her

DJ RUCs bestyrelse

Kristine Henningsen Schäfer (formand)

Emma Busk Johansen, (næstformand)

Asger Skovdal, (kasserer)

Bestyrelsesmedlemmer

Alma Vrå Hjorth, Tobias Simonsen, Frida Kruse Lind, Lærke Baltsen, Sofie Olivia Mørch, Jeppe Ørregaard, Sif Ellen Linnemann Klemensen, Helena Vinther Nielsen, Lasse Sjøbeck Jørgensen, Rasmus Ahlefeldt Simonsen, Sofia Palner Kloch, Signe Westermann Kühn,Stine Lindegaard Pedersen og Jesper Martin Jensen.

Suppleanter
Albert Søgaard Thomsen og Kasper Havdrup Nielsen. 

 

DJ RUC

Jakob Nielsen

BLIV MEDLEM

Få karriererådgivning, unikke kurser og juridisk hjælp gennem dit professionelle liv i medie- og kommunikationsbranchen.

MEDLEMSFORDELE

Vi forhandler løn og arbejdsforhold via overenskomster, tilbyder juridisk hjælp og personlig karriererådgivning om dit arbejdsliv og arrangerer arrangementer for dig.

Ud over faglig tryghed giver vi dig adgang til billige forsikringer og gode rabatter.