Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

DJ RUC

Journaliststuderende på RUC

 

DJ RUC er studenterorganisationen for journaliststuderende på RUC. Vi er en frivillig, ulønnet bestyrelse, som arbejder for kvalitet i uddannelsen, en lærerig praktik og stærke faglige og sociale arrangementer.

DJ RUC består af en frivillig bestyrelse, hvor du selv kan stille op og som vælges blandt medlemmerne på en generalforsamling hvert halve år.

Vi arbejder for at sikre en god uddannelse, et godt studiemiljø, en tryg og lærerig praktik og et stærkt, dynamisk forbund, hvor de studerende medlemmer bliver hørt.

DJ RUC samarbejder med forbundets andre studenterorganisationer for at sikre bedst mulige resultater for de studerende. Dette samarbejde faciliteres af vores samarbejdsforening Danske Mediestuderende. Sammen laver vi Kravling, Medielejr og en lang række andre faglige og politiske aktiviteter, hvor det er bedst at stå sammen. 

DJ RUC uddeler legater til studierejser, reportageture, deltagelse i konferencer mm. Ansøg om legat her

DJ RUCs bestyrelse

Majlinda Urban Kuci, (formand)

Emma Busk Johansen, (næstformand)

Asger Skovdal, (kasserer)

Bestyrelsesmedlemmer

Peter Viborg, Mathilde Bugge, Andrea Margrethe Dragsdahl, Sigrid Julie Neergaard, Freja Groos Jakobsen, Christoffer Paulsen, Alma Vrå Hjorth, Tobias Simonsen, Kristine Henningsen Schäfer, Clara Petri Hansen, Iben Katrine Alminde, Nadia Bech, Frida Kruse Lind, Lærke Baltsen og Signe Kuhn.

Suppleanter

Sofie Olivia Mørch og Tine Andersen.

DJ RUC

Jakob Nielsen

BLIV MEDLEM

Få karriererådgivning, unikke kurser og juridisk hjælp gennem dit professionelle liv i medie- og kommunikationsbranchen.

MEDLEMSFORDELE

Vi forhandler løn og arbejdsforhold via overenskomster, tilbyder juridisk hjælp og personlig karriererådgivning om dit arbejdsliv og arrangerer arrangementer for dig.

Ud over faglig tryghed giver vi dig adgang til billige forsikringer og gode rabatter.

Jakob Nielsen

KONTAKT DJ

Vi står klar til at hjælpe dig. Vi har åbent på hverdage kl. 9.00 - 16.00. Vi besvarer din henvendelse, så hurtigt vi kan på hverdage.

Tlf.: 3342 8000
Email: dj@journalistforbundet.dk