Gå til hovedindhold
Bliv medlem

DJ RUC

DJ RUC — journaliststuderende på RUC

 

DJ RUC er studenterorganisationen for journaliststuderende på RUC. Vi er en frivillig, ulønnet bestyrelse, som arbejder for kvalitet i uddannelsen, en lærerig praktik og stærke faglige og sociale arrangementer.

DJ RUC består af en frivillig bestyrelse, hvor du selv kan stille op, og som vælges blandt medlemmerne på en generalforsamling hvert halve år.

Vi arbejder for at sikre en god uddannelse, et godt studiemiljø, en tryg og lærerig praktik og et stærkt, dynamisk forbund, hvor de studerende medlemmer bliver hørt.

DJ RUC samarbejder med forbundets andre studenterorganisationer for at sikre bedst mulige resultater for de studerende. Dette samarbejde faciliteres af vores samarbejdsforening Danske Mediestuderende. Sammen laver vi Kravling, Medielejr og en lang række andre faglige og politiske aktiviteter, hvor det er bedst at stå sammen. 

DJ RUC uddeler legater til studierejser, reportageture, deltagelse i konferencer mm. Ansøg om legat her

ruc bestyrelse

DJ RUCs bestyrelse

Jeppe Stie-Svendsen (forperson)

Anne Emilie Hansen (næstforkvinde)

Mike K. Olsen (kasserer)

Albert Nyeland (suppleant)

Bestyrelsesmedlemmer

Stine Slotved Kristensen, Dastan Marouf, Kathinka Sonne Olsen, Emily de Seze Petersen, Kirstine Erika Crenzien, Malte Dan Møller Henriksen

Ikke på billedet: Mie Mei Skov Andersen, August Engelberth Berning, Casper Heise Garvey, Simone Kjølbye-Dam, Nanna Rosenkrands, Caroline Brundle Bugge

Jakob Nielsen

BLIV MEDLEM

Få karriererådgivning, unikke kurser og juridisk hjælp gennem dit professionelle liv i medie- og kommunikationsbranchen.

MEDLEMSFORDELE

Vi forhandler løn og arbejdsforhold via overenskomster, tilbyder juridisk hjælp og personlig karriererådgivning om dit arbejdsliv og arrangerer arrangementer for dig.

Ud over faglig tryghed giver vi dig adgang til billige forsikringer og gode rabatter.