Gå til hovedindhold

DJ Outplacement

Hvis du er blevet opsagt, er DJ Outplacement et tilbud til dig, så du kan få en god indgang til et nyt arbejdsliv. Outplacement er et særligt forløb målrettet dig, og derfor skal du eller din tidligere arbejdsgiver betale for forløbet.

DJ er den fagforening der ved mest om medie- og kommunikationsbranchen. Det betyder at DJ Outplacement har det samme gode kendskab, og kan derfor hjælpe dig godt ud på mediearbejdsmarkedet igen, uanset om du er journalist, tekster, pressefotograf, redaktør, tilrettelægger eller layouter. Det forudsættes, at arbejdsgiver betaler forløbet. Ofte lykkes det for tillidsfolk eller forbundets faglige konsulenter at opnå arbejdsgiverbetalt forløb hos DJ Outplacement.

Med DJ Outplacemnet vil du få tilknyttet en coach, der skal være din sparringspartner gennem et forløb, der planlægges, så det skaber den bedste værdi for dig. Et par erhvervspsykologer er tilknyttet DJ Outplacement. De har stor erfaring med mediearbejdsmarkedet, og har i en årrække beskæftiget sig med outplacement for DJ. 

Hvad koster det?

Betaling for deltagelse i et forløb hos DJ Outplacement er ikke en del af dit medlemskab. Men ofte vil arbejdsgiveren være indstillet på at betale, måske efter forhandling med DJ på dine vegne. Herunder kan du se, hvad et forløb typisk vil koste. 

Grundpakke

For 13.000 kr får du et coachingforløb bestående af fire coachingsamtaler af halvanden times varighed, samt typeindikatoren Fokusprofilen fra Garuda A/S.  

Udvidet pakke

Hvis du har flere midler til rådighed, sammensætter vi et større individuelt forløb efter dine ønsker. Et individuelt forløb kan også indeholde relevant efteruddannelse.

Skal DJ Outplacement give dig redskaber til at komme godt ind i et nyt arbejdsliv eller vil du bare høre mere? Så kontakt Mads Løkke Rasmussen via mail eller ring til 3342 8000.

Fandt du den information du søgte