Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

DJ outplacement

Outplacement handler om at hjælpe opsagte medarbejdere bedst og hurtigst muligt videre i arbejdslivet, ved hjælp af et individuelt tilpasset og professionelt coachingforløb, og måske ved hjælp af efteruddannelse.

Først og fremmest skal du have defineret et entydigt mål og en plan, så du ikke kommer til at prøve for mange forskellige ting, uden at lægge tryk nok på den enkelte ting. Det kan være svært at definere sit mål. Det kræver, at man har styr på sine kompetencer og sine præferencer – og at man har overblik over det  marked, man befinder sig på. DJ’s standard outplacementforløb består af fire sammenkædede coachingsamtaler, som hver har 1½ times varighed. Første  samtale  bygger på, at du i forvejen har udfyldt personprofilanalysen FokusProfilen fra Garuda A/S.

Din outplacementcoach skal fungere som den påhængsmotor, der skal sikre, at du under forløbet hele tiden er den bedste udgave af dig selv, og beskæftiger  dig med de rigtige ting i forhold til det mål, du gerne vil nå. Hver samtale starter med fokus på, hvad der er sket siden sidst, og ender med en præcisering af, hvad der er den aktuelle plan. Din coach har som opgave at finde ud af, hvordan man bedst hjælper netop dig. Din opgave er at være åben omkring, hvor du står, og hvad der skaber mest værdi for dig.

Mødetidspunkt og mødefrekvens aftaler du selv med din outplacementcoach, så det passer dig bedst muligt. Vi kan designe et fleksibelt forløb til dig – og dækker både Aarhus og København. Måske vil du kombinere coaching med efteruddannelse, og måske ændrer du planer undervejs. Vi sikrer, at du får den optimale værdi ud af dit forløb. Husk at trække på de services, du som medlem allerede har hos DJ. Fx skal din  outplacementcoach ikke give feedback på jobansøgninger og forberedelse til jobsamtaler – det hjælper DJ Individuel rådgivning dig med.

Hvad koster det?

Betaling for deltagelse i et forløb hos DJ Outplacement er ikke en del af dit medlemskab. Men ofte vil arbejdsgiveren være indstillet på at betale, måske efter forhandling med DJ på dine vegne. Herunder kan du se, hvad et forløb typisk vil koste. 

Grundpakke

For 15.000 kr. får du et coachingforløb bestående af fire coachingsamtaler af halvanden times varighed, samt typeindikatoren Fokusprofilen fra Garuda A/S.  Du kan sammen med coachen vurdere om det giver mere mening for dig at få 6 samtaler af én times varighed.

Udvidet pakke

Hvis du har flere midler til rådighed, sammensætter vi et større individuelt forløb efter dine ønsker. Et individuelt forløb kan også indeholde relevant efteruddannelse.

Skal DJ Outplacement give dig redskaber til at komme godt ind i et nyt arbejdsliv eller vil du bare høre mere? Så kontakt DJ via mail eller ring til 3342 8000.

Fandt du den information du søgte

Dette er ikke en kontaktformular, men feedback til indholdet på siden.
Søger du svar på et konkret spørgsmål? Ring til DJ på tlf. 3342 8000 eller skriv til dj@journalistforbundet.dk