Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

DJ Mentorordning for ledere

En række erfarne ledere fra medie- og kommunikationsbranchen har stillet sig til rådighed som DJ-mentorer og flere kommer løbende til. Som erfaren leder er du meget velkommen til at kontakte DJ, hvis du ønsker at blive mentor for en yngre leder.

Som ny leder har du mulighed for at blive matchet med en erfaren leder fra medie- eller kommunikationsbranchen.  Et mentorforløb kan være et værdifuldt supplement til traditionel lederudvikling.

Forholdet er givende for begge parter

DJ tilbyder Den største ressource, du som medlem af DJ har adgang til: De andre medlemmer. Mentorrelationen er et frugtbart samspil mellem to personer – den mere erfarne, mentoren, og den, der søger sparring om sin udvikling, mentee’en – ud fra fælles faglige referencerammer.

Mentor hjælper mentee til at hjælpe sig selv. Mentee’en får større indsigt og bedre mulighed for personlig udvikling og karriereudvikling. Mentoren udvikler sine kompetencer indenfor ledelse, kommunikation og rådgivning og bliver udfordret af mentee’ens måde at se verden på.

Hvordan får jeg som medlem af Ledere i DJ en mentor?

Udfyld skemaet for mentorordning, og oplys, hvad du forventer af en mentor, og hvad du håber at få ud af at have en mentor. Mentor udfylder et lignende skema, og DJ Mentor bruger oplysningerne til at matche mentor med mentee.

Fandt du den information du søgte

Dette er ikke en kontaktformular, men feedback til indholdet på siden.
Søger du svar på et konkret spørgsmål? Ring til DJ på tlf. 3342 8000 eller skriv til dj@journalistforbundet.dk