Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Din rolle som fagligt aktiv

Uanset, om du er tillidsrepræsentant, arbejdsmiljørepræsentant eller aktiv i en af DJ's kredse, foreninger eller specialgrupper, står vi klar til at hjælpe med viden og sparring til netop din rolle.

Find mere information om de forskellige roller nedenfor.

Som tillidsrepræsentant

Det er tillidsrepræsentanterne, der på vegne af medlemmerne forhandler med ledelsen, og det er tillidsrepræsentanten, der lytter til medlemmer, hvis de har det svært.

Som arbejdsmiljørepræsentant

Arbejdsmiljørepræsentanten indgår i dialog med kolleger og ledelse om såvel fysisk som psykisk arbejdsmiljø på arbejdspladsen.

Som praktikantvejleder

Praktikantvejledere uddanner og vejledere praktikanter på arbejdspladsen.

Som formand

Det er ikke altid nemt at være formand eller mødeleder i en bestyrelse - slet ikke, hvis man står i en situation, man ikke har prøvet før eller er ny på posten. Man kan føle sig forvirret, modarbejdet, overbebyrdet eller måske ligefrem blive ramt af modløshed. 

DJ's formænd for grupper, kredse og foreninger hjælper hinanden, og du kan altid ringe til en formandskollega, når du har brug for hjælp. Du kan måske ligefrem aftale en decideret mentorordning med en mere erfaren formandskollega, hvis du har bruge for lidt mere vedvarende støtte i en periode. 

I DJ kan du også få sparring på din rolle som fagligt aktiv gennem din faste kontaktperson, Håkon Stolberg

Fandt du den information du søgte

Dette er ikke en kontaktformular, men feedback til indholdet på siden.
Søger du svar på et konkret spørgsmål? Ring til DJ på tlf. 3342 8000 eller skriv til dj@journalistforbundet.dk